LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-11-2009, 04:19 AM   #1
Amy84
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2009
Location: Netherlands
Distribution: CentOS 5.3
Posts: 27

Rep: Reputation: 15
Cannot reach ESX server through VMclient or http


Hi all,

Let me try to explain what I'm experiencing. I have a VMWare ESX Server 3.0.1 which is running a couple of VMS's.

[root@vmdev00 root]# uname -a
Linux vmdev00.getronics.nl 2.4.21-37.0.2.ELvmnix #1 Mon Sep 25 22:18:34 PDT 2006 i686 i686 i386 GNU/Linux

Until yesterday it was all working fine. I was able to access my machine through VMClient 2.0 and http://myipadress.

All the sudden this didn't work any more. I haven't made any changes and I am able to ping. This is the error message I get:

VMware Infrastructure Client could not establish the initial connection with server "myipadress".
Details: The server took too long to respond.

I am not the one who's initially set up this server, and the one who did isn't working here any more. Basicly I have no idea where to start looking.

So any help would be extremely welcome, thanks in advance.
 
Old 08-11-2009, 04:35 AM   #2
timvandijk039
Member
 
Registered: Jul 2009
Location: The Netherlands
Distribution: Debian/Ubuntu and RHEL/CentOS
Posts: 42

Rep: Reputation: 18
Hello Amy84,

Not sure if this is Linux related. It seems to me that this is a VMWare issue.

With Google I found this:
http://communities.vmware.com/thread/113515


Another possibility is (in dutch ;-) )
http://www.vmug.nl/modules.php?name=...ewtopic&t=3964

Hope this helps...
 
Old 08-11-2009, 04:59 AM   #3
Amy84
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2009
Location: Netherlands
Distribution: CentOS 5.3
Posts: 27

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Hey Tim,

I wasn't sure either whether this is the right place. But since I'm not able to access with http://myipadress,I was thinking it has something to do with my connections (configured in Linux).
Also I guess I must have some log files there (still trying to find them though )

Thanks for the links, unfortunately they didn't work for me.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ESX server and IDE waelaltaqi Linux - Software 1 11-25-2008 11:42 PM
VMware ESX Server Echo Kilo Linux - Server 10 02-09-2008 09:22 PM
LXer: VMware ESX Server 3i integrated in server hardware LXer Syndicated Linux News 0 09-11-2007 11:20 PM
LAN Traffic (Ping, HTTP, FTP) Cannot reach External IP (but can internet) Jkm3141 Linux - Networking 9 04-05-2007 08:46 AM
Can't reach some valid sites via http (FC4) kingbolete Linux - Networking 5 02-10-2006 02:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:47 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration