LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-17-2003, 01:39 PM   #16
Remy Avril Jr.
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0

Frustration indeed! Its wonderful to have help, thank you.
Here are the last entries of the access_log:

0 4440 "http://linuxhost1/" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1"
linuxhost1.localdomain - - [17/Oct/2003:14:17:00 -0400] "GET / HTTP/1.1" 200 49602 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1"
linuxhost1.localdomain - - [17/Oct/2003:14:23:06 -0400] "GET / HTTP/1.1" 200 49469 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1"
linuxhost1.localdomain - - [17/Oct/2003:14:23:07 -0400] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 315 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1"
linuxhost1.localdomain - - [17/Oct/2003:14:23:07 -0400] "GET /index.php?=PHPE9568F34-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 HTTP/1.1" 200 2962 "http://linuxhost1/" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1"
linuxhost1.localdomain - - [17/Oct/2003:14:23:07 -0400] "GET /index.php?=PHPE9568F35-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 HTTP/1.1" 200 4440 "http://linuxhost1/" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1"
~
 
Old 10-17-2003, 01:42 PM   #17
Remy Avril Jr.
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Last entries of error_log:

[Fri Oct 17 14:16:53 2003] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Fri Oct 17 14:16:53 2003] [notice] Digest: done
[Fri Oct 17 14:16:54 2003] [notice] Apache/2.0.40 (Red Hat Linux) configured -- resuming normal operations
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2834 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2835 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2836 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2837 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2838 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2839 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2840 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2838 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2839 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:19 2003] [warn] child process 2840 still did not exit, sending a SIGTERM
[Fri Oct 17 14:19:20 2003] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Fri Oct 17 14:22:46 2003] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Fri Oct 17 14:22:46 2003] [notice] Digest: done
[Fri Oct 17 14:22:47 2003] [notice] Apache/2.0.40 (Red Hat Linux) configured -- resuming normal operations
[Fri Oct 17 14:23:07 2003] [error] [client 192.168.1.101] File does not exist: /var/www/html/favicon.ico
"error_log" 440L, 39295C 440,1 Bot
 
Old 10-18-2003, 02:17 AM   #18
Remy Avril Jr.
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I FOUND IT! IT WAS THE DARN FIREWALL!
In the redhat security level configuration the eth0 was not checked as a trusted device. All i had to do was check it and include options for www(http) and ftp. Everything seems to be working fine now.

Thanks mylo2003

"sometimes the best learning comes by accident"

Last edited by Remy Avril Jr.; 10-18-2003 at 02:19 AM.
 
Old 10-20-2003, 08:38 AM   #19
mylo2003
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 113

Rep: Reputation: 15
Cool! Glad to see you are all up and running finally!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
setting up a apache server on lan dipen_linux Linux - Networking 1 06-10-2005 05:03 AM
Apache Server up, but acid and MRTG home page could not be view!! yitloo Linux - Networking 1 11-08-2004 04:20 AM
view files in ftp server in firefox browser like icons in konqueror pranith Linux - Newbie 3 10-16-2004 08:32 PM
Apache 2 Server - Can't access it via ip address from inside LAN Robstro Linux - Networking 1 06-30-2004 01:50 PM
unable to view documents from my apache server wendallsan Linux - Software 2 09-27-2003 03:13 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 12:06 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration