LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-05-2005, 09:56 AM   #1
PerfectReign
Member
 
Registered: Apr 2005
Location: Los Angeles
Distribution: openSUSE / Ubuntu
Posts: 294

Rep: Reputation: 33
Can't attach files in Outlook Web Access


Has anybody seen this? I've googled and found no like issues. I usually use Outlook XP (under CX Office) to get to my work email/calendar. Here's an old screenshot:

http://www.perfectreign.com/stuff/outlook_save.jpg

Once in awhile, i don't feel like to have to log into the VPN and then authenticate to my domain, so I just check email using Outlook Web Access, which works for the most part. The one annoying thing, however, is that I can't send attachements. Whenever I do, I get the following screen:

http://www.perfectreign.com/stuff/no_data_owa.jpg

The message says, The Document Contains no Data. I then either have to fire up the VPN or launch OWA through Internet Explorer.

Is there a firefox setting that can change this? Is this an OWA issue, a Firefox issue (I haven't tried this under another OS) or a Linux issue?

Thanks!
 
Old 07-06-2005, 08:43 PM   #2
mjrich
Senior Member
 
Registered: Dec 2001
Location: New Zealand
Distribution: Debian
Posts: 1,046

Rep: Reputation: 45
I use the Outlook web access occasionally (Debian + Firefox) with no probs sending attachments.

I have come across a similar problem uploading files to servers on the same setup, that would transfer perfectly using Win + Firefox. My own suspicion is that it's our local web cache acting up, but this a of wild hunch at best.

Would be curious to know what's actually causing it though.

Cheers,

mj

Last edited by mjrich; 07-06-2005 at 08:44 PM.
 
Old 07-07-2005, 07:32 AM   #3
PerfectReign
Member
 
Registered: Apr 2005
Location: Los Angeles
Distribution: openSUSE / Ubuntu
Posts: 294

Original Poster
Rep: Reputation: 33
Thanks for the reply. I gave Opera a shot - unfortunately it uses a different file open dialog than FF which uses a different file open dialog than Konqueror...

Anwyay, I got it to attach one file. The next one didn't go so well. I suddenly got a 500 error on the attach section then this message:

You tried to access the address https://microsoft.com/exchange/exupload.dll, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

Looks like I blew up our Exchange (5.5) server.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
attach sound files to events wallybsams Mandriva 2 10-24-2005 02:12 AM
Apache and Outlook Web Access tsales314 Linux - Networking 3 02-23-2005 02:21 PM
How to Attach files using 'Mail' or 'SendMail' Harlin Linux - Networking 2 02-19-2005 08:48 AM
Konquerer and Outlook Web Access filesiteguy Linux - Newbie 1 06-28-2004 05:21 PM
MS Outlook Web Access asianboi2k Linux - Software 5 04-20-2004 08:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration