LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-30-2005, 10:39 AM   #1
rrr-jr
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: Romania
Distribution: Gentoo GNU/Linux
Posts: 65

Rep: Reputation: 15
Unhappy Bootflag problem ...


Hello ...
i have a problem ...
I'm using gentoo for like 3 years ...
and never had problems until now when i got a new computer ...
the installation went fine no problems ...
i installed grub ...
but every time i boot windows xp it delets the bootflag for my boot partition /dev/sda2 and puts it on the windows partition ... /dev/sda1 ...
I have a S-ATA 160gb Samsung hdd
And windows xp with service pack 2 ...
this has never happened on my old laptop thoght i had windows and gentoo and that one too ...

10q ...
if anyone could help i would be really happy ...

rrr-jr
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
perl problem? apache problem? cgi problem? WorldBuilder Linux - Software 1 09-17-2003 08:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:37 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration