LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-14-2005, 07:37 PM   #1
oookiezooo
Member
 
Registered: Apr 2005
Distribution: FC 4
Posts: 30

Rep: Reputation: 15
battstat driving me mad


Hi everyone (again)

The battstat monitor on redhat 9 is making me crazy, i think the problem is that i don't actually understand what i'm doing I have put the icon into the toolbar (i know it just takes one right click but that took me 6 hours!) but it doesn't work. The apm command returns:

AC on-line, no system battery

And the icon in the toolbar seems to reflect this with a little plug when its plugged in and a red ! if i unplug. The whole time though he battery is red and nearly empty.

Please, can anybody help? i though it would be a case of downloading an acpi rpm or typing "acpi=on" ("or apm=on") into the grub.conf. But none of this has worked and i'm starting to wonder exactly how i'm going to be able to connect to the internet if i can't even read my battery levels

Anyway, its probably time i slept, thanks in advance...

oookiezooo
 
Old 04-15-2005, 06:22 AM   #2
oookiezooo
Member
 
Registered: Apr 2005
Distribution: FC 4
Posts: 30

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ok, no replies, then let me ask another question first, i installed the latest acpi rpm from sourceforge, but it doesnt seem to have made any difference, should it have created a file called acpi? if so where? its not in /proc/ or /etc/ where i was expecting to find it

Thanks again,

oookiezooo
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS driving me mad kkiedrowski Linux - Networking 1 11-27-2005 05:46 PM
kded driving me mad !!! gazza Mandriva 3 03-18-2005 12:19 PM
apt-get, driving me mad? luqman Red Hat 1 03-03-2005 12:03 AM
kernel is driving me mad luqman Linux - Newbie 6 02-18-2005 05:05 AM
Samba driving me mad powadha Linux - Networking 4 06-10-2004 01:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:45 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration