LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-09-2004, 09:16 AM   #1
Thaidog
Member
 
Registered: Sep 2002
Location: Hilton Head, SC
Distribution: Gentoo
Posts: 636

Rep: Reputation: 32
Question Audigy 2 ZS plat sound system issues on SuSE 9.0 Pro


For what ever reason I can get sound out of my front extension for my platinum sound blaster but not out of the back outputs... (the actual sound card's out's) And I can not get any mp3 player to play music... but mplayer and video games output sound just well...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
suse 9.1 pro and msi k8n neo plat etho problem ronss Linux - Networking 2 02-16-2005 12:59 PM
Sound and SuSE 9.0 pro - Audigy 2 ZS Thaidog Linux - Newbie 0 09-03-2004 02:39 AM
Audigy 2 zs plat. pro & Mandrake Roy-Svork Linux - Hardware 1 01-07-2004 09:11 AM
No Sound Mandrake using Audigy 2 Plat Kdemar Linux - Hardware 1 08-04-2003 02:49 PM
No Sound in Mandrake 9.1 using Audigy 2 Plat Kdemar Linux - Newbie 3 04-17-2003 11:24 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:30 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration