LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-24-2005, 04:22 PM   #1
MrMullen
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2005
Distribution: debian 3.0
Posts: 11

Rep: Reputation: 0
ATI Drivers


I followed this tutorial all the way through a couple of times http://www.linuxquestions.org/questi...icle&artid=212

when i get to the final step where you type startx in command line i get this error:
Fatal server error:
Server is already active for display 0
If this server is no longer running, remove /tmp/.X0-lock
and start again.

any ideas how to fix this? if you need more info ill provide it.
 
Old 03-24-2005, 04:25 PM   #2
Padma
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Omaha, NE, USA
Distribution: PCLinuxOS 2007
Posts: 808

Rep: Reputation: 30
Have you tried "rm /tmp/.X0-lock"?
 
Old 03-24-2005, 04:38 PM   #3
MrMullen
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2005
Distribution: debian 3.0
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: 0
yes i have but i did it while still in kde. i cant figure out how to get to command line withough X. i tried the CTRL+ALT+F1 and my graphics go crazy and it doesnt take me to command line. It use to take me there but not no more.

Last edited by MrMullen; 03-24-2005 at 05:49 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8.6.20 ATI Drivers and ATI Radeon XPress 200M ltracy Linux - Hardware 8 04-28-2006 08:52 PM
ATI 9600Pro & ATI Proprietary Drivers problem Hyakutake Slackware 6 12-04-2005 11:08 AM
SuSE 9.1 - ATI Mobility 9600 (M10) - ATi Drivers 3.9.0 Beaviis Linux - Hardware 3 06-04-2004 01:51 PM
--> ATi 3.2.8 Drivers <-- tama00 Linux - Hardware 8 05-21-2004 09:44 AM
Red Hat9 + ATi Drivers + nForce2 Drivers sturreal Linux - Newbie 2 10-07-2003 08:17 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:31 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration