LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-22-2010, 04:00 AM   #1
ieatbunnies
Member
 
Registered: Feb 2010
Posts: 37

Rep: Reputation: 14
Atheros 9k giving me problems


Code:
 1111.744081] No probe response from AP 00:14:bf:7a:04:fd after 500ms, disconnecting.
[ 1112.889227] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 1)
[ 1113.088103] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 2)
[ 1113.288123] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 3)
[ 1113.488108] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd timed out
[ 1123.917026] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 1)
[ 1124.120453] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 2)
[ 1124.317793] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 3)
[ 1124.520079] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd timed out
[ 1128.766447] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 1)
[ 1128.965093] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 2)
[ 1129.164089] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 3)
[ 1129.364079] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd timed out
[ 1139.789829] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 1)
[ 1139.992072] wlan0: direct probe to AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 2)
[ 1139.995103] wlan0: direct probe responded
[ 1139.995116] wlan0: authenticate with AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 1)
[ 1140.196195] wlan0: authenticate with AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 2)
[ 1140.199420] wlan0: authenticated
[ 1140.199485] wlan0: associate with AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 1)
[ 1140.401552] wlan0: associate with AP 00:14:bf:7a:04:fd (try 2)
[ 1140.404248] wlan0: RX AssocResp from 00:14:bf:7a:04:fd (capab=0x411 status=0 aid=5)
[ 1140.404259] wlan0: associated
[ 1140.454941] type=1503 audit(1274514108.139:32):  operation="open" pid=3954 parent=3953 profile="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" requested_mask="r::" denied_mask="r::" fsuid=0 ouid=0 name="/usr/local/lib/libgobject-2.0.so.0.2400.1"
[ 1140.455563] type=1503 audit(1274514108.139:33):  operation="open" pid=3954 parent=3953 profile="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" requested_mask="r::" denied_mask="r::" fsuid=0 ouid=0 name="/usr/local/lib/libgthread-2.0.so.0.2400.1"
[ 1140.455939] type=1503 audit(1274514108.139:34):  operation="open" pid=3954 parent=3953 profile="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" requested_mask="r::" denied_mask="r::" fsuid=0 ouid=0 name="/usr/local/lib/libglib-2.0.so.0.2400.1"
[ 1140.529071] type=1503 audit(1274514108.211:35):  operation="open" pid=3955 parent=3953 profile="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" requested_mask="r::" denied_mask="r::" fsuid=0 ouid=0 name="/usr/local/lib/libgobject-2.0.so.0.2400.1"
[ 1140.529744] type=1503 audit(1274514108.215:36):  operation="open" pid=3955 parent=3953 profile="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" requested_mask="r::" denied_mask="r::" fsuid=0 ouid=0 name="/usr/local/lib/libgthread-2.0.so.0.2400.1"
[ 1140.530165] type=1503 audit(1274514108.215:37):  operation="open" pid=3955 parent=3953 profile="/usr/lib/NetworkManager/nm-dhcp-client.action" requested_mask="r::" denied_mask="r::" fsuid=0 ouid=0 name="/usr/local/lib/libglib-2.0.so.0.2400.1"
[ 1154.104267] wlan0: deauthenticating from 00:14:bf:7a:04:fd by local choice (reason=3)
[ 1165.257695] wlan0: deauthenticating from 00:14:bf:7a:04:fd by local choice (reason=3)
this error keeps repeating itself over and over. my ath9k wireless card keeps connecting and and disconnecting. HELP with this would be apprecaited or some assistance..
 
Old 05-23-2010, 01:29 AM   #2
AwesomeMachine
Senior Member
 
Registered: Jan 2005
Location: USA and Italy
Distribution: Debian testing/sid; OpenSuSE; Fedora
Posts: 1,923

Rep: Reputation: 278Reputation: 278Reputation: 278
Try this:

/usr/sbin/setenforce 0

and then see if networking works. You also might want to use wicd.
 
Old 06-23-2010, 12:54 PM   #3
ieatbunnies
Member
 
Registered: Feb 2010
Posts: 37

Original Poster
Rep: Reputation: 14
it has an enforce but no setenforce and I assume the program that has to be enforced would be the wicd?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having problems with atheros wifi network controller REECHEE Linux - Networking 5 10-28-2009 10:46 PM
Wifi problems atheros chip Zany.exe Linux - Laptop and Netbook 2 05-28-2009 01:45 PM
Atheros 5007eg problems and solutions allix Slackware 0 01-04-2009 04:15 PM
Atheros bridging problems Omnutia Linux - Hardware 0 06-29-2008 05:38 AM
Laptop, Atheros wifi - problems SubGnostic Linux - Wireless Networking 3 08-27-2006 03:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:35 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration