LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-13-2009, 03:52 PM   #1
iwtbf
Member
 
Registered: Apr 2009
Location: cybernetic space
Distribution: debian
Posts: 40

Rep: Reputation: 1
Question Aterm problem


Hi. I got a strange problem with aterm. After upgrading my system with apt-get upgrade (debian) my aterm looks like this:

Click image for larger version

Name:	aterm.jpg
Views:	10
Size:	210.7 KB
ID:	1951
Quote:
I get the following error:
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 67, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00027
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 70, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00027
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 62, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00010
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 70, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A0002A
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 67, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A0002A
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 70, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A0002A
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 62, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00010
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 70, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A0002D
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 67, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A0002D
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 70, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A0002D
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 62, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00010
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 70, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00030
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 67, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00030
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 70, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00030
aterm has encountered the following problem interacting with X Windows :
Request: 62, Error: 8(BadMatch (invalid parameter attributes))
in resource: 0x1A00010
My .Xresources looks like this:
Quote:
aterm*loginShell: true
aterm*transparent: true
aterm*shading: 85
aterm*background: Black
aterm*foreground: White
aterm*scrollBar: false
aterm*scrollBar_right: false
aterm*transpscrollbar: true
aterm*saveLines: 32767
aterm*borderLess: true
aterm*geometry: 90x30
aterm*color0: #000000
aterm*color1: #9e1828
aterm*color2: #aece02
aterm*color3: #968a38
aterm*color4: #414171
aterm*color5: #963c59
aterm*color6: #418179
aterm*color7: #bebebe
aterm*color8: #666666
aterm*color9: #cf6171
aterm*color10: #c5f779
aterm*color11: #fff796
aterm*color12: #4186be
aterm*color13: #cf9ebe
aterm*color14: #71bebe
aterm*color15: #ffffff
~
I don't know what causes this problem. Does anyone have a clue about this?
I tried to remove it and reinstall again but with no luck.

Help highly appreciated.
 
Old 11-13-2009, 04:19 PM   #2
pljvaldez
LQ Guru
 
Registered: Dec 2005
Location: Somewhere on the String
Distribution: Debian Wheezy (x86)
Posts: 6,094

Rep: Reputation: 271Reputation: 271Reputation: 271
Did you try modifying any of the parameters? I'm guessing the transparency is the issue. If it is, then I would go back and check out the X log file and see if you're having problems there.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem installing aterm chud67 Slackware 6 09-07-2004 11:30 PM
configure problem with aterm cxtech Linux - Software 2 06-09-2004 04:17 AM
Backspace problem in Aterm - ^? invisus Linux - Software 0 02-19-2004 02:28 PM
slackware problem with aterm and vi infamous41md Linux - Newbie 6 01-02-2004 07:41 PM
aterm problem ichbinesderelch Linux - General 2 08-31-2003 03:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:12 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration