LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-16-2007, 03:54 PM   #1
mcaywood
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Question at daemon not running


I am using Fedora 7 and I my initial use of the at command worked fine, but when I tried to schedule another (after the initial one ran fine), I get a warning: at daemon not running.
Anybody have a clue how to fix this or tell me what I did wrong?
 
Old 10-16-2007, 06:48 PM   #2
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 29,332
Blog Entries: 55

Rep: Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533
To start it try "/etc/init.d/at start". If it doesn't work review your /var/log/messages for any related errors.
 
Old 10-17-2007, 10:19 AM   #3
mcaywood
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thank you very much unSpawn for the help! However, I tried the command /etc/init.d/at start and there is no such directory. I did find an atd file. I also looked in the logs and could not find any errors relating to the at commands. I did notice that even tho I recieved a warning (at daemon not running), I did an atq and saw that there was a job in the queue.
 
Old 10-17-2007, 03:40 PM   #4
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 29,332
Blog Entries: 55

Rep: Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533Reputation: 3533
Yeah, you're right it's "atd". Dunno how I could have missed that. And is that job scheduled to run at a specific time? Did you receive any email indicating errors?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The powersave daemon is not running allelopath SUSE / openSUSE 18 08-14-2007 01:53 PM
Warning: at daemon not running Shioni Linux - General 1 10-24-2006 03:09 PM
rcpowersaved daemon is not running iskiri SUSE / openSUSE 1 01-04-2006 02:58 PM
running OpenSSL daemon Chiel Linux - Newbie 2 08-31-2004 08:59 AM
The lisa daemon does not appear to be running. Alex Housley Linux - Networking 3 10-18-2003 12:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:35 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration