LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-25-2010, 08:28 AM   #31
pixellany
LQ Veteran
 
Registered: Nov 2005
Location: Annapolis, MD
Distribution: Arch/XFCE
Posts: 17,802

Rep: Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738

Quote:
Originally Posted by itsbrad212 View Post
I solved the problem by installing xf86-video-intel and change vesa to intel in xorg.conf
Glad to hear you got it going---I especially like your sig in the context of what you just went thru.
 
Old 01-25-2010, 08:39 AM   #32
~sHyLoCk~
Senior Member
 
Registered: Jul 2008
Location: /dev/null
Posts: 1,173
Blog Entries: 12

Rep: Reputation: 129Reputation: 129
+1 for your sig. I can't seem to remember where I have seen it. Maybe in Arch forum.
 
Old 01-26-2010, 12:17 AM   #33
itsbrad212
Member
 
Registered: Nov 2009
Location: Chicago
Distribution: Arch and OpenBSD
Posts: 104

Original Poster
Rep: Reputation: 19
Quote:
Originally Posted by ~sHyLoCk~ View Post
+1 for your sig. I can't seem to remember where I have seen it. Maybe in Arch forum.

Thanks. I have it as my sig in the arch forum too. I fisrt saw it in a quote on the ubuntu forums
 
Old 01-26-2010, 12:24 AM   #34
lupusarcanus
Senior Member
 
Registered: Mar 2009
Location: USA
Distribution: Arch
Posts: 1,022
Blog Entries: 19

Rep: Reputation: 146Reputation: 146
Good job brad.

PS. Ubuntu LCD fonts do look really nice though (Look @ Archs Wiki)

Have fun, and please close this thread.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with a KDE install over Arch Linux on my lappy Tmccoy89 Linux - Laptop and Netbook 1 08-13-2009 09:25 AM
problem with xorg and xmonad in arch linux Unregistered Linux - Desktop 1 06-03-2009 07:33 PM
A very odd problem when trying to install Arch Linux baldurpet Linux - Newbie 1 03-05-2009 07:41 PM
problem with OpenSSH on arch linux 0.7 Frigolit Linux - Software 2 09-11-2005 02:24 AM
No sound in Arch Linux, had same problem when upgrading to slack 10.1 landfill Linux - Hardware 11 06-25-2005 02:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration