LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-07-2016, 03:02 AM   #1
mahesverizon
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2016
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
Apache ssl configuration on redhat 6.7


I am new to this group. We are configuring the apache secure configuration for the weblogic application(application was deployed from weblogic console). our http non-secure url is working fine. but while accessing https(secure waY) IT'S NOT WORKING PROPERLY. please find out configuration and help us to fix this as soon as possible.


weblogic.conf

<IfModule mod_weblogic.c>

WebLogicHost **********
WebLogicPort 4200
SecureProxy ON
WLProxySSL ON
<Location />
SetHandler weblogic-handler
PathTrim /
</Location>

<Location /console>
SetHandler weblogic-handler
PathTrim /console
</Location>

<Location /weblogic>
SetHandler weblogic-handler
PathTrim /weblogic
</Location>

#Added below for long connections
# Default was 300
WLIOTimeoutSecs 1205

#Ues below settings to debug apache bridge issues
</IfModule>




httpd.conf:-

<VirtualHost *:8080>
DocumentRoot /apps/opt/psoft/fs854/webserv/bzldvora/applications/peoplesoft/PORTAL.war/bzldvora
ServerName *********
DirectoryIndex signon.html
</VirtualHost>



SSL.conf:-

<VirtualHost *:8443>
DocumentRoot /apps/opt/psoft/fs854/webserv/bzldvora/applications/peoplesoft/PORTAL.war/bzldvora
ServerName *******
DirectoryIndex signon.html
SSLEngine on
SSLProtocol all -SSLv2
SSLCertificateFile /etc/pki/tls/certs/localhost.crt
SSLCertificateKeyFile /etc/pki/tls/private/localhost.key
SSLCACertificateFile /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt

<Files ~ "\.(cgi|shtml|phtml|php3?)$">
SSLOptions +StdEnvVars
</Files>
<Directory "/var/www/cgi-bin">
SSLOptions +StdEnvVars
</Directory>

SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
downgrade-1.0 force-response-1.0

CustomLog logs/ssl_request_log \
"%t %h %{SSL_PROTOCOL}x %{SSL_CIPHER}x "%r" %b"

</VirtualHost>

<Directory /apps/opt/psoft/fs854/webserv/bzldvora/applications/peoplesoft/PORTAL.war/bzldvora>
DirectoryIndex signon.html
Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
Order Allow,Deny
Allow from all
</Directory>




Note: Http is working fine. https not working properly
 
Old 09-08-2016, 02:56 AM   #2
j-ray
Senior Member
 
Registered: Jan 2002
Location: germany
Distribution: ubuntu
Posts: 1,532

Rep: Reputation: 132Reputation: 132
Hi mahesverizon, welcome to LQ!

You have to post here what you find in the error logs I guess. What is the error message you get in the browser? Can be problems with certificates, can be firewall and there a lot of other sources. So we need some more input.

Cheers, j
 
Old 09-08-2016, 09:41 AM   #3
JockVSJock
Senior Member
 
Registered: Jan 2004
Location: SATX
Distribution: RHEL/CentOS
Posts: 1,166
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 131Reputation: 131
What the error message that you get when you enable SSL?

Would recommend to use code tags for the .conf file to make it easy to read.

If this is Red Hat for the Linux OS and you have an active subscription, and this is an emergency, have you opened a case with GSS?
 
Old 09-09-2016, 12:07 AM   #4
mahesverizon
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2016
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
we are getting the below error:-


[Wed Sep 07 05:52:11 2016] [error] [client 113.130.155.214] <1699214732419315> weblogic: Write to the client failed: calling URL::close at line 559 of BaseProxy.cpp, referer: http://bzlfa1lna007.itcent.ebiz.veri...h/?tab=DEFAULT
[Wed Sep 07 05:52:11 2016] [error] [client 113.130.155.214] <1699214732419315> weblogic: *******Exception type [WRITE_ERROR_TO_CLIENT] raised at line 560 of BaseProxy.cpp, referer: http://bzlfa1lna007.itcent.ebiz.veri...h/?tab=DEFAULT
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help regarding configuration of multiple ssl in one apache server ashishshukla Linux - Server 2 04-09-2009 07:35 AM
Apache configuration using SSL mpiramanayagam Linux - Newbie 2 10-24-2008 04:28 AM
ssl configuration in lampp apache immortaltechnique Linux - Networking 1 03-14-2008 04:43 AM
apache+ssl configuration spook Slackware 5 01-14-2003 08:13 PM
SSL Configuration on an Apache VirtualHost sancho5 *BSD 6 07-29-2002 09:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration