LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-10-2010, 01:54 AM   #1
Prasad Joshi
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2010
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Unhappy Accessing GUI of VMware on Red Hat Linux 2.6.18-53.el5


I have installed VMware on Red Hat.Even after getting the following message, I am not able to see the GUI of VMware.
tarting VMware services:
Virtual machine monitor [ OK ]
Virtual machine communication interface [ OK ]
VM communication interface socket family: [ OK ]
Virtual ethernet [ OK ]
Bridged networking on /dev/vmnet0 [ OK ]
Host-only networking on /dev/vmnet1 (background) [ OK ]
DHCP server on /dev/vmnet1 [ OK ]
Host-only networking on /dev/vmnet8 (background) [ OK ]
DHCP server on /dev/vmnet8 [ OK ]
NAT service on /dev/vmnet8 [ OK ]
VMware Server Authentication Daemon (background) [ OK ]
Shared Memory Available [ OK ]
Starting VMware management services:
VMware Server Host Agent (background) [ OK ]
VMware Virtual Infrastructure Web Access
Starting VMware autostart virtual machines:
Virtual machines [ OK ]
Any idea how I should proceed ahead?As I am a totally new comer in this field could any one please pass on elaborate instructions?
 
Old 12-10-2010, 03:43 AM   #2
sag47
Senior Member
 
Registered: Sep 2009
Location: Philly, PA
Distribution: Kubuntu x64, RHEL, Fedora Core, FreeBSD, Windows x64
Posts: 1,425
Blog Entries: 33

Rep: Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357
Have you tried running it from the terminal?

Post any error output here.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Can't log in locally (keep getting login prompt over and over) on Red Hat EL5 pedram9 Linux - Server 5 07-24-2012 08:33 AM
Unable to view Network GUI in Red Hat EL5 nxerx Red Hat 2 10-04-2009 11:08 PM
Wanting to capture desktop as video on Red Hat EL5 digieditny Linux - Software 2 09-27-2009 09:40 PM
cloning red hat EL4 or El5 servers jpuretz@tk20.com Linux - Server 4 03-11-2009 01:36 PM
Red Hat EL5.0 is detecting only 3GB though physical is 16gb manoj.linux Linux - Enterprise 4 01-13-2009 06:33 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:08 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration