LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-05-2005, 02:32 PM   #1
ton31
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Unhappy 640x480 HEEEEEEELP


Im a newbie with a knoppix 3.7, yes that distro that everyone has debian hates, trying to install the ati drivers for my radeon 9600 i made a mess and now i only can work in 640x480 it says something about my randr version is wrong and when i try to install them again says my kernel is 2.4 when is 2.6

this is what my kde log says:


XFree86 Version 4.3.0.1 (Debian 4.3.0.dfsg.1-8 20040928112350 fabbione@fabbione.net)
Release Date: 15 August 2003
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 6.6
Build Operating System: Linux 2.4.26 i686 [ELF]
Build Date: 28 September 2004
Before reporting problems, check XFree86.Org
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
OS Kernel: Linux version 2.6.9 (root@Knoppix) (gcc-Version 3.3.5 (Debian 1:3.3.5-1)) #2 SMP Tue Oct 1
9 23:51:10 CEST 2004
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/XFree86.0.log", Time: Wed Jan 5 11:30:24 2005
(==) Using config file: "/etc/X11/XF86Config-4"
Skipping "/usr/X11R6/lib/modules/extensions/libGLcore.a:m_debug_clip.o": No symbols found
Skipping "/usr/X11R6/lib/modules/extensions/libGLcore.a:m_debug_norm.o": No symbols found
Skipping "/usr/X11R6/lib/modules/extensions/libGLcore.a:m_debug_xform.o": No symbols found
Skipping "/usr/X11R6/lib/modules/extensions/libGLcore.a:m_debug_vertex.o": No symbols found
(WW) fglrx: No matching Device section for instance (BusID PCI:1:0:1) found
FATAL: Module fglrx not found.
[drm] failed to load kernel module "fglrx"
(EE) fglrx(0): DRIScreenInit failed!
Could not init font path element /usr/X11R6/lib/X11/fonts/Speedo/, removing from list!
QImage::convertDepth: Image is a null image
QImage::smoothScale: Image is a null image
SetClientVersion: 0 8
SetClientVersion: 0 8
SetGrabKeysState - disabled
SetGrabKeysState - enabled



Thanks in advance

note i removed an url where says "check XFree86.Org" couse im new and cant post yet urls :P
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not going above 640x480 pal_no_1 Fedora 2 12-30-2004 11:58 PM
Slakcware @ 640x480??? tranquil.au Slackware 4 01-09-2004 02:38 AM
640x480? carlgulliver100 Linux - Newbie 34 12-17-2003 05:14 PM
Stuck at 640X480 :( BigDaddy Linux - Software 1 09-28-2003 05:33 PM
Can't get above 640x480 res Culbert Linux - General 2 09-02-2003 12:47 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:40 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration