LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-15-2011, 12:50 AM   #1
9sp7ky3
Member
 
Registered: Mar 2011
Posts: 105

Rep: Reputation: 0
11.04 login sound doesn't play


Okay so I "upgraded" to 11.04 natty narwhal and I've noticed that the login sound doesnt play. The drums played for the actual login screen and I was able to change that to what I wanted. The path I've set for the login sound should be fine. I went into "startup applications" and made sure that "GNOME Login Sound" is, in fact, checked so it should be playing. I tried restarting the computer with a .wav file as well as the .ogg file that was working just fine with 10.10. Any idea how I can change my login sound?

here's the path I have in my GNOME login sound edit options

usr/bin/canberra-gtk-play"secret" GNOME Login Sound

Last edited by 9sp7ky3; 08-15-2011 at 12:57 AM.
 
Old 09-15-2011, 04:54 AM   #2
fvj
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2006
Location: France
Distribution: LinuxMint Fedora OpenSuse CentOS Slackware DeLi Mageia Slitaz TinyCore Debian PCLinuxOS PCBSD OSX M$
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Sorry, I don't have Ubuntu anymore (replaced by Linux Mint), but perhaps it's a bug like described here in the comments:

http://www.liberiangeek.net/2011/04/...natty-narwhal/

or you have to give the path to the file like in this topic:

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1546521

Good luck
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sound mp3 doesn't play smoothly anotherguy Linux - Newbie 7 11-26-2005 06:27 AM
Sound doesn't play through xmms or kcd in mandrake 10 ckvw Mandriva 2 07-17-2004 12:53 AM
RH9 does not play sound at after login in KDE and GNOME pasha Red Hat 7 10-19-2003 06:10 AM
Play a wav sound when you login Fr3d Linux - General 1 09-06-2003 05:53 PM
Gnome doesn't play sound venge55 Linux - General 1 04-18-2002 12:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:28 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration