LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 04-20-2007, 05:26 AM   #1
Stefan J
Member
 
Registered: Oct 2006
Location: Leicestershire, England
Distribution: Ubuntu 7.04
Posts: 45

Rep: Reputation: 16
Unhappy xbox mythtv strange streaming problem


Hi all

I have a strange problem with streaming recorded programs to my xbox running xebian + mythfrontend. The playback will stop and start and often return to the menu screen, now the strange thing is.....when my laptop is switched on and corrected to the wireless network, playback on the xbox is smooth.

Other than being on the same network the laptop is not connected in any way with the xbox. I first noticed this behaviour when I SSH into the Xbox from the laptop to monitor the xbox'x performance, everthing played ok - as soon as I disconnected and switched off the laptop the playback stuttering would start again.

I've been through the syslog, and messages on the server and nothing seems wrong. My other network clients on stream with problems.

It started around a month ago - prior to that it was fine. It's driving me crazy!

My setup is as follows;

server running Ubuntu 6.10, mythtv backend, Squid + dansguardian, appachie (mythweb), vnc and ipodder.

xbox with Xebian + mythfrontend

Sony vio laptop (wireless)

apart from the Sony everything in on a 10/100 wired network.

Best regards

Stefan
 
Old 04-20-2007, 04:33 PM   #2
Stefan J
Member
 
Registered: Oct 2006
Location: Leicestershire, England
Distribution: Ubuntu 7.04
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 16
SOLVED - stopped the web server and all is well again - I guess I'm expecting to much of the hardware
 
Old 04-23-2007, 03:55 AM   #3
Stefan J
Member
 
Registered: Oct 2006
Location: Leicestershire, England
Distribution: Ubuntu 7.04
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 16
SOLVED (well it is now)

Dodgy network card in the server..........how do I re-install my web site (Dohh)
 
  


Reply

Tags
mythtv, networking, xbox


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
yum install mythtv-suite, Mythtv, nothing found, atrpms THOR_Fedora Linux - Software 5 11-29-2006 04:13 PM
Forwarding Xbox Live ports to Original Xbox in OS X.4.4 mst3kman Other *NIX 11 08-16-2006 10:21 PM
.from one problem to another on mythTV zeltak Linux - Software 1 02-22-2006 09:42 AM
Mythtv and mysql, strange error Ossar Linux - Software 1 12-18-2004 10:55 PM
strange, strange alsa problem: sound is grainy/pixellated? fenderman11111 Linux - Software 1 11-01-2004 06:16 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:44 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration