LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-24-2006, 02:56 PM   #1
surfer41
Member
 
Registered: Oct 2005
Distribution: Debian Etch
Posts: 44

Rep: Reputation: 15
Weird behavior!!


Hello everyone! I don't know whether it's the right place to ask but I think forum members can help. My winxp machine connected on a debian sarge pdc(samba) has a wierd problem. After joining samba pdc all my winxp files and directories are marked as read-only(an umremovable dimed check mark on the Properties menu). Not only that when i try to log onto a secure website it gives the following error message:
Quote:
You cannot connect to this website because SSL is disabled.
Although SSL is already enabled on firefox(winxp).
my smb.conf:

Quote:
# Samba config file created using SWAT
# from 127.0.0.1 (127.0.0.1)
# Date: 2006/04/14 16:14:41

# Global parameters
[global]
workgroup = example.com
time server = Yes
domain logons = Yes
os level = 65
preferred master = Yes
domain master = Yes
ldap ssl = no

[homes]
read only = No
create mask = 0644
browseable = No

[netlogon]
path = /home/samba/netlogon
guest ok = Yes

[profiles]
path = /home/samba/profiles
read only = No
create mask = 0600
directory mask = 0700

[printers]
comment = All Printers
path = /var/spool/samba
printable = Yes
browseable = No
For your information, winxp was working fine before joining the domain. Is there any way i can change this behavior?

Thanks.
 
Old 04-25-2006, 07:53 AM   #2
surfer41
Member
 
Registered: Oct 2005
Distribution: Debian Etch
Posts: 44

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Anyone please help?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird behavior Bassy Linux - Software 2 10-20-2005 01:32 PM
weird mount behavior sohmc Linux - Hardware 0 06-07-2005 07:06 AM
weird behavior in firefox sether *BSD 5 09-06-2004 04:05 PM
Weird Knode behavior PapaNoHair Mandriva 0 11-09-2003 06:39 PM
Weird Lilo behavior Tayl Slackware 2 09-21-2003 02:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:19 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration