LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-16-2004, 07:57 PM   #1
Meditator
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
visit linux web from windows, the site couldn't execute "index.html" automaticlly


two computers connected directly by netcards, one Fedora, one Windows, I've installed Apache on Fedora and it works well on it, I could visit it by typing "localhost/mysite ", but when I visit from the Windows, I have to type "Fedora/mysite/index.html ", if without "index.html", it won't work, says like "couldn't find the page", I've checked the "http.conf" several times and made some changes, but the problem still....

anybody good advice?

thx a lot!
 
Old 03-16-2004, 08:01 PM   #2
chort
Senior Member
 
Registered: Jul 2003
Location: Silicon Valley, USA
Distribution: OpenBSD 4.6, OS X 10.6.2, CentOS 4 & 5
Posts: 3,660

Rep: Reputation: 69
Did you try it with a trailing slash? Fedora/mysite/
?
 
Old 03-16-2004, 08:35 PM   #3
benjithegreat98
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Shelbyville, TN, USA
Distribution: Fedora Core, CentOS
Posts: 1,019

Rep: Reputation: 45
Did you try editting the line that looks like this:
DirectoryIndex index.html index.html.var

it should have index.html included in that line. It is case sensitive if I recall correctly.
 
Old 03-20-2004, 11:10 AM   #4
Meditator
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thx for chort & benjithegreat98, mostly for chort, u r genius!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WEP "key index" in Linux secho Linux - Wireless Networking 1 09-27-2005 10:40 PM
get "connction refused" error when going to web site hennagins Linux - Networking 2 04-03-2005 08:01 PM
How to start KDE automaticlly without typing "startx" then "startkde" Jonescity Slackware 8 10-29-2004 09:32 PM
I get "No web site is configured at this address." matneyc Linux - Networking 6 08-19-2004 03:25 PM
localhost:901 gets redirected to "Power Linking" web site advertisement condosolon Linux - Newbie 2 03-04-2004 12:23 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:19 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration