LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-07-2004, 02:37 PM   #1
MontanaD
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Distribution: Red Hat
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
SAN Storage Not allowing SLES 9 to boot.


Hello alll,

I am currently running a full fiber-fabric IBM SAN and I am having an issue on my SLES 9 server. The HBA module loads correctly, the LUN assigned to the host is seen properly, but when the module for the internal RAID (ServRaid 6i) loads, both the internal RAID array and the SAN storage are seen as one device. Consequently, the file system check fails, and it mounts / as read only.

The module being used is qla2300, the HBA's themselved are Qlogic 2312's. No parameters other than the suspendcount and retrycount parms specific to the storage server have been loaded.

Any help to this newbie would be appreciated.

Thanks.
 
Old 10-07-2004, 03:19 PM   #2
dcostakos
Member
 
Registered: Aug 2004
Posts: 44

Rep: Reputation: 15
If it were me, the first thing I'd do is call IBM support. If you really don't want to do that, you can try 2 things. Firstly, you can boot into the IBM ServRaid BIOS and configure what disks are part of the RAID configuration. You can also boot directly of the IBM ServRAID CD that came with your RAID card. If you don't have one, you can download and ISO image from the IBM support site.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newbie probs upgrading to 9.2, Yast not allowing disk partition or DVD boot!! Laura Q Suse/Novell 1 04-21-2005 11:46 AM
VIOS and SAN storage looseCannon AIX 3 03-30-2005 02:51 PM
RedHAt does not boot - SAN issue deejay Red Hat 0 09-17-2004 09:54 PM
weird network issue on boot Suse ent 8 (sles) dilf Linux - Networking 0 02-19-2004 11:26 AM
LILO not allowing me to boot into XP Zachary Linux - Newbie 8 08-13-2002 06:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:40 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration