LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices



Closed Thread
 
Search this Thread
Old 11-25-2009, 04:03 AM   #1
ramu.kavati
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2009
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
PXE remote boot issue with Intel gigabit ET Dual port server adapter


Hi,

I am trying to verify pxe boot of SLES 11 via Intel gigabit ET Dual port server adapter.

I have setup dhcp server, tftp server, NFS (exported /tftpboot to diskless host with proper permissions) and /tftpboot/pxelinux.cfg/default on a machine. When I try to remote install on a diskless host, it could not find harddisk. I had to manually mount /tftpboot as "/ " via NFS, then installation went fine. At the end, when it asked for reboot, I have changed /tftpboot/pxelinux.cfg/default with the options root=/dev/nfs nfsroot=nfs://<IP>/tftpboot. But diskless throws an error "unable to mount nfs://<IP>/tftpboot". Can you please let me know if I am missing anything in the above setup.



Thanks & Regards,

Ramu
 
Old 11-25-2009, 05:28 AM   #2
jschiwal
Guru
 
Registered: Aug 2001
Location: Fargo, ND
Distribution: SuSE AMD64
Posts: 15,733

Rep: Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655Reputation: 655
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place.

This thread is being closed because it is a duplicate.

This thread is being closed because it is a duplicate.

This thread is being closed because it is a duplicate.

This thread is being closed because it is a duplicate.

OK, I think you get the point. You posted the same message in 5 forums. The Linux Server forum is probably the most relevant.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pxe server issue ,why do i need to enable port-fast alix123 Linux - Server 4 04-03-2014 08:30 AM
Fedora 11 KDE won't use intel 82540em gigabit ethernet adapter newbie to linux Linux - Networking 8 07-12-2009 07:58 PM
Eee Pc, gPXE boot (with Attansic L1 gigabit ethernet adapter) ernst Linux - Laptop and Netbook 1 05-11-2009 12:21 AM
chelsio dual port 10 gigabit card T320, tuning? zerobane Linux - Networking 0 03-25-2009 10:19 PM
Intel e1000 gigabit adapter with RH 7.2 dulli1 Linux - Networking 3 02-14-2003 09:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:14 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration