LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-28-2008, 09:19 PM   #1
Chronothread
Member
 
Registered: Apr 2007
Posts: 121

Rep: Reputation: 15
Puppy Internet Is Connected Websites Won't Load


I installed a full version of Puppy Linux on an old laptop directly to the hard drive and I've been having problems with the internet. At first it seemed to be working when I connected, but whenever I try to download anything it cuts the internet off. It still says it's connected but it won't browse. Now the problem has gotten even worse even though I don't believe I've changed anything. Now nothing will load on the internet. It says I'm connected and the internet tests are successful, but I can't browse. I'm using Seamonkey. If you need any other information let me know.

Thanks for your help.
 
Old 12-29-2008, 05:11 AM   #2
repo
LQ 5k Club
 
Registered: May 2001
Location: Belgium
Distribution: Linux Mint
Posts: 8,504

Rep: Reputation: 884Reputation: 884Reputation: 884Reputation: 884Reputation: 884Reputation: 884Reputation: 884
What are the errormessages?

Quote:
the internet tests are successful,
What test did you do?


can you ping on ip?
ping 66.249.91.99
Can you ping on name?
ping www.google.com

If you can ping on ip, and not on name, there is a problem with DNS
 
Old 01-10-2009, 09:52 PM   #3
Chronothread
Member
 
Registered: Apr 2007
Posts: 121

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Sorry for the confusion I got it figured it out. It turns out the problem wasn't Puppy but the wireless card I was using. It's broken in such a way that it only works for a few minutes then shuts off. Thanks for the time though.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wireless network says its connected, but internet doesn't load (knoppix) ralphbluecoat Linux - Wireless Networking 3 09-09-2007 12:26 PM
Websites load slow, but once they load, any links inside them load fast smurcoch Mandriva 3 02-06-2006 12:47 AM
iptables - cannot load certain websites Booster Linux - Networking 3 01-31-2006 10:52 PM
why dont [some] websites load? (slack) nadroj Linux - Newbie 3 06-03-2005 01:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:02 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration