LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-12-2007, 04:19 PM   #1
Jack of Spades
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2006
Location: Orlando, Florida
Distribution: Kubuntu 8.04
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Question Problems with rpm package and CUPS


Hi all,

I need some help with a computer I have been working on for my office. It's a Dell Dimension 2400 with an Intel Celeron processor. It has 248 MB of RAM and its dual booting PCLinuxOS and Windows XP. I need to install printer drivers for a z600 lexmark printer. I have the RPM packages for the driver, but I'm having problems installing one of them. The first package installed without problem, but I get the following error with the second one:

Code:
error: Failed dependencies:
        cups >= 1:1.1.15-10 is needed by z600cups-1.0-1.i386
I've installed the latest version of CUPS, 1.3SVN, but I still get this error message every time I do a "sudo apt-get install z600cups-1.0-1.i386".

I noticed that in the control center that I have a "i686 machine". I may not be the sharpest tool in the shed, but this seems like it may have something to do with it. Can anyone comment? I'm more than willing to supply more information.

Thanks
 
Old 07-12-2007, 05:38 PM   #2
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 27,134
Blog Entries: 54

Rep: Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791Reputation: 2791
I've installed the latest version of CUPS, 1.3SVN
If that version wasn't a RPM package then RPM can't detect it.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems in creating a rpm package gobi_dgm Linux - Software 1 09-18-2006 05:28 AM
trying to install suse 10.1 with rpm/package apache and php5/ssl problems?? wandering Linux - General 1 07-03-2006 12:20 PM
installed rpm-devel package but still same problems sneezesnoeze Linux - Newbie 1 04-06-2004 01:49 AM
can reinstall the rpm package without delete the rpm package eye Red Hat 1 10-20-2003 07:53 AM
RPM package installation problems nanabaffoe Linux - Software 7 07-18-2003 07:06 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:51 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration