Register a domain and help support LQ
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.


  Search this Thread
Old 06-24-2005, 08:53 PM   #1
Registered: Feb 2005
Posts: 77

Rep: Reputation: 15
problem in squid cache

hi i am using fc3 with squid
i found that when ever i restart the squid or my machine rebooted, squid discarded the old cache and build the new cache . i found this error through webmin
so can someone help me
Old 06-26-2005, 01:07 PM   #2
LQ Guru
Registered: Jul 2003
Location: Los Angeles
Distribution: Ubuntu
Posts: 9,870

Rep: Reputation: 376Reputation: 376Reputation: 376Reputation: 376
did you check to make sure you don't have a "squid -z" command anywhere in your startup scripts?? AFAIK this is a pretty odd problem... you ARE talking about the disk cache, right??


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RHEL4 -Squid Cache Problem saneax Red Hat 0 05-25-2005 01:03 AM
squid cache problem hasnain Linux - Networking 1 01-18-2005 02:17 PM
Problem w/Squid Cache server @ bootup eroica Linux - Software 0 06-08-2004 01:57 PM
Squid cache problem mchanea Linux - Networking 2 05-05-2004 08:15 AM
problem with squid cache statistics conosciani.m Linux - Security 1 01-15-2003 07:29 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:19 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration