LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-02-2005, 03:03 PM   #1
Mr.Ampersand()
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: United States, New York, Carmel via Putnam County
Posts: 80

Rep: Reputation: 15
PPTPD Problems in Debian Sarge 3.1


Hi,

I currently have a functional PoPTop1.2.1 PPTPD server in Mandrake Linux 10.0. I have installed Debian on a different HDD on that computer and have VPN stuff installed. I have the same poptop version and PPPDv2.4.3 installed. First thing I did was work with the configuration files after I used apt-get to install PPTP.

Heres the situation... I am able to authenticate and get into my network at home and ping all lan addresses and access my computers within the LAN. However the main problem here is say if I Ping www.google.com or try to go outbounds to anything internet wise I cannot. It just times out. I dont know what i'm doing wrong. I have my ports open for VPN and all and I also tried the identical configs of the ppp folder and pptpd.conf from my mandrake partition on the Debian config. After that I also tried other stuff but with no luck. Has anyone had this problem? Please bare with me.. I am no VPN expert.

Thanks in advance,

--George
 
Old 09-03-2005, 12:02 AM   #2
Mr.Ampersand()
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: United States, New York, Carmel via Putnam County
Posts: 80

Original Poster
Rep: Reputation: 15
argh, I just dont get it... Why when I connect and try to go to a site or connect outbounds when connected I just keep sending damn packets but recieving shit.

--George
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird debian sarge problems... tompouceuh Debian 2 11-23-2005 11:49 AM
Debian Instillation Problems-Sarge 3.1 baldy1324 Debian 1 10-08-2005 12:17 PM
Problems with debian Sarge Giustiniano Debian 5 09-03-2005 08:59 AM
problems with sound in debian sarge gokusandwich Linux - Hardware 0 08-20-2004 02:43 AM
debian sarge - MANY problems salparadise Debian 5 05-24-2004 03:48 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration