LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-05-2005, 02:59 PM   #1
rjg842
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Poor performance red hat 9 with Exceed


I have installed Red Hat 9 in a server Compaq with Pentium III processor and 512 MB memory. When I want to login from my PC using Exceed, the performance is very poor but when I login is the server console the performance is normal. I am using KDE. Do you know which is the problem or do you have a list of file that I must check the configuration.
Thank in advance
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Poor Performance Red Hat AS 2.1, Dell CX400 gmccormack Red Hat 2 01-30-2005 08:17 AM
Poor system performance, Red AS 2.1, Dell CX400 gmccormack Linux - Enterprise 6 01-27-2005 06:21 PM
poor performance javabb Red Hat 8 01-20-2005 05:48 AM
Red Hat 9 Performance softking Linux - General 1 09-16-2004 06:58 AM
Performance Boost on Red Hat 9 d_t_baker Red Hat 2 10-28-2003 11:32 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration