LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-18-2005, 10:44 PM   #1
BeaverusIV
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: New Zealand
Distribution: Arch Linux 2010.05
Posts: 129

Rep: Reputation: 18
"Parameter is incorrect" accessing samba from win


I am running FC4 with samba and I can access all the win computers in our network (several winxp and 2 win2k3 boxes) just fine, and I can access the FC box from windows if I go: \\192.168.1.10\ it will show me the shares, but if I go: \\linuxbox windows pops up saying "Widnows could not log you in. The parameter is incorrect", that is when security is set to share, if its set as user then it comes up with a logon dialog, but no usernames work (it adds the current computer name to the front so I did the same for the sambba user, but it didnt work) Any help would be aprreciated, I know theres a lot of threads about samba and I've searched around but couldn't find one like my problem.
 
Old 08-24-2005, 10:37 AM   #2
fisayo
Member
 
Registered: Apr 2005
Distribution: Suse 9.3 | Mandrake 10.0 - 10.1
Posts: 39

Rep: Reputation: 15
I've a similar problem, however, I'm still looking for a work around. I hope I will be of help later
 
Old 08-24-2005, 04:24 PM   #3
BeaverusIV
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: New Zealand
Distribution: Arch Linux 2010.05
Posts: 129

Original Poster
Rep: Reputation: 18
Thanks, my email is loomy_man *at* hot mail, if you find anything. I'm also still looking, I hope I can get this fixed.
 
  


Reply

Tags
samba


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unsure about KDE/Konqueror "navigation pane" parameter tisource Linux - Software 2 06-23-2005 03:29 PM
repquota (and edquota) report incorrect "used" blocks/inodes.. marcolof Linux - General 0 02-18-2005 09:26 AM
Get "530 Login incorrect." trying to FTP to Slackware 9.1 box. RichDawg Linux - Networking 1 07-22-2004 07:45 PM
Getting "530 Login incorrect" trying to ftp to slackware 9.1 box. RichDawg Linux - Newbie 0 07-22-2004 02:05 PM
Incorrect IRQ/IO addr. with Zipslack's "tulip" ethernet driver jeffg84 Linux - Networking 0 04-08-2003 12:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration