LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-24-2006, 12:20 AM   #1
DragonM15
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: USA
Distribution: Slackware (Multiple Versions)
Posts: 455

Rep: Reputation: 31
Fresh Slack install, no internet!!!


Ok, heres the deal.

Fresh Slack 10.2 Install **Note: Have done previous slack 10.2 installs on same computer

I plugged in my ethernet, run dhcpcd, get nothing! No link lights, no nothing.
Try ifconfig eth0 up (no errors whatsoever), and ifconfig eth0 192.168.1.100 and I also get nothing
tried netconfig name: slack.net DHCP IP address, DNS. And still NOTHING!!

I have done a previous installation in Slack 10.2 and the internet worked fine with the bare.i kernel (default from the CD)

Things I havent done - recompiled my kernel... but I shouldnt have to, because it has worked on previous occasions.

Any ideas off the top of your head? Thanks

DragonM15
 
Old 02-24-2006, 12:34 AM   #2
DragonM15
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: USA
Distribution: Slackware (Multiple Versions)
Posts: 455

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Ok, sorry about this post... apparently all my slack needed was a nice 3 reboots after install in order for the net to work. Sorry for the inconvenience for those reading this. Problem solved (I am writing this from my linux box)

DragonM15
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slack 10 - No Sound After Fresh Install IamI Slackware 8 06-16-2005 08:30 PM
fresh slack 10.1 install (2.4.29) on a D915GEV MB coocoopuff Slackware 1 05-30-2005 12:41 PM
Ok fresh slack install and screwed up lilo... silverbullet Slackware 5 11-26-2004 01:34 PM
no network after fresh Slack 9 install major.tom Slackware 4 08-04-2003 04:01 PM
Can't boot fresh slack-9b install. gusgorman Slackware 8 02-21-2003 07:27 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:00 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration