LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-21-2003, 04:48 AM   #1
hakcenter
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Not to far from the computer screen
Distribution: RedHat 9.0
Posts: 324

Rep: Reputation: 30
Unhappy e1000 woes


I've been having problems since day1 with the card.

Its an Intel Giga, not sure exactly on make, dont feel like cat the /proc/pci lol.

But I find the strangest thing going on, I have a Linksys giga switch, run broadcom xp systems, no probs at all with the giga.

With the e1000 on my nix* box, it will randomly loose its link with the switch, all the lights go off like it was disconnected.

I've redone the cable heads from a's to b's, switched out the cord with many others, even changed what port the e1000 is on.

But it still randomly looses its link. Currently I have acpi off in bios, and not triggered as acpi=on in the kernel boot.

Any ideas?
 
Old 06-09-2004, 07:25 PM   #2
hakcenter
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Not to far from the computer screen
Distribution: RedHat 9.0
Posts: 324

Original Poster
Rep: Reputation: 30
*bump*

months still, no kernel fixes this, still having problems with 2.6.5 and 2.6.6, switched from rh9 to fedora core1, still probs, went core2 +full development, still problems.

It only seems to happen on broadcasts.. or sustained samba transfers, ive disabled samba,and it still does it :/
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
e1000 device does not seem to be present sysengr Linux - Networking 5 02-04-2009 01:22 PM
e1000 kills me gyrus Linux - Hardware 7 11-16-2006 08:26 PM
e1000 redhat and kernel 2.6.9 scotoma Linux - Newbie 7 11-25-2004 11:15 AM
Backport e1000 driver mikewelter Linux - Hardware 1 05-14-2004 11:26 PM
Debian & E1000 ScooterB Linux - Networking 2 04-06-2004 02:14 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration