LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 11-29-2002, 06:24 PM   #1
jmnovak
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2002
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
Question Can Not Get POP3d to work correctly


Anyone know. about the following issue...

I'm trying to setup the follwing:

I have a domain (say...mydomain.com) that I have already setup with a MX record pointing to my ip address. I've set up sendmail (I think correctly) where I can log on to say (myuser) and send a mail correctly...the end results correctly from myuser@mydomain.com. I even can send an email to myuser@mydomain.com. I can see the email when using the command 'mail' or even pine, So I assume that all of my email is being routed to /var/mail/myuser.

No the tricky part...I have cyrus which I start the daemon using /etc/init.d/cyrus start, which has incorporated pop/imap together. I can even telnet into that port and it looks like it's working ok.

The problem is it looks like I can log in through pop but I can't pull down any of the emails that are in /var/mail/myuser.

Any ideas??
 
Old 12-01-2002, 12:41 PM   #2
peter_robb
Senior Member
 
Registered: Feb 2002
Location: Szczecin, Poland
Distribution: Gentoo, Debian
Posts: 2,458

Rep: Reputation: 47
Unless you have changed sendmail settings, your mail will be in /var/spool/mail directory
It only goes to your user directories after it has been read...
 
Old 12-01-2002, 03:24 PM   #3
jmnovak
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2002
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Post

Ok!

I think I've gotten the POP part of it correct. I think it was the pop daemon that was set incorrectly in inetd.conf. Now I need to get IMAP working correctly...I can correctly see all of my folders except my INBOX does not see new mail. Any ideas?

I really appreciate your help!

Best Regards,

Jason
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php will NOT work correctly :( arichardson Fedora 8 11-18-2005 08:28 AM
HCL didn't work correctly for me illtbagu LQ Suggestions & Feedback 3 10-13-2005 06:36 PM
My vm-pop3d won't start ( vm-pop3d dead but subsys locked) Aziz Linux - Networking 0 10-07-2004 09:37 AM
Nvidia tv-out won't work correctly. bruno buys Linux - Software 0 04-14-2004 07:09 PM
XF86Config won't work correctly FZJ Linux - General 4 03-01-2003 02:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:24 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration