LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-05-2008, 01:39 AM   #1
bryle
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2008
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Can't detect Attansic L2 Lan in OpenSuse


Hi Gurus! I just installed OpenSuse v.10.3 live CD on my PC but my problem is that my built-in LAN was not detected. I'm using P5GC-MX motherboard using Attansic L2 lan. Can any guide me on how to make this work? Thanks in advance.

Bryle
 
Old 05-06-2008, 10:23 AM   #2
ronlau9
Senior Member
 
Registered: Dec 2007
Location: In front of my LINUX OR MAC BOX
Distribution: Mandriva 2009 X86_64 suse 11.3 X86_64 Centos X86_64 Debian X86_64 Linux MInt 86_64 OS X
Posts: 2,369

Rep: Reputation: Disabled
I am not A Guru , but built in LAN can be switch on and off in the BIOS set up it is not switch off by change ?
If you use yast2> network devices >network card you can try to configure it


all the best
 
Old 10-18-2011, 10:51 AM   #3
robin48gx
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2007
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
I have an Attansic card

And I have no eth0 device.

This is Suse 11.4 with a novatech laptop.
 
  


Reply

Tags
attansic, cant, detect, lan


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenSuSE 10.3 couldn't detect my hard drive (Dell Latitude D631) sean_zhang Suse/Novell 1 08-21-2007 12:56 PM
Why can't Open Suse 10 cannot detect driver for the ATTANSIC Gigabit LAN card? MafiaLee Linux - Hardware 3 08-07-2007 09:04 PM
opensuse won't detect eth0 Virp00 Suse/Novell 1 12-21-2005 01:46 PM
openSuSE 10.0 doesn't detect CDROM on install hamstar Suse/Novell 1 12-08-2005 03:56 PM
Does not detect my lan card during installation. yeahoo7 Linux - Hardware 2 06-10-2003 02:30 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:11 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration