LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-12-2006, 10:56 PM   #1
pitt0071
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2006
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
AOL UK && BT Voyager 100 && Slackware 10.2 && RP-PPPoE


Hi folks

I have the following problem with connecting to the internet from slackware using aol and bt voyager 100...

I used eciadsl drivers, so far there is everything ok with eciadsl, all synchronizations and other thing went ok. Should I use DHCP for this connection?

Anyway the problem is when i start rp-pppoe...

I gave there proper DNS addresses and everything but I do not know what should i write in Ethernet Device? should it be "tap0"? and, when i try to connect, it doesnt connect me to the internet just shows the following message:

After running the command ./go

................TIMED OUT
/usr/sbin/pppoe-start: line 193: 13733 Terminated $CONNECT "$@" >/dev/null 2>&1


After running the command ./go-gui
when going to start getting following error message.
error starting connection:TIMED OUT
/usr/sbin/pppoe-start:line 193: 17099
Terminated $CONNECT "$@" >/dev/null 2>&1

Any help well appreciated!
pitt0071
 
Old 01-13-2006, 06:29 AM   #2
andy_play
Member
 
Registered: Oct 2005
Posts: 39

Rep: Reputation: 15
try this thread, this guy seems to have got it working. there is an extensive guide on this thread with a detailed description of how he got it working with a 13 page pdf document. Should put you on the right tracks

http://www.linuxquestions.org/questi...56#post1739656
 
Old 01-17-2006, 12:13 AM   #3
pitt0071
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2006
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
it does not work... c'mon... i need the internet in my beloved linux environment...
 
Old 01-17-2006, 06:10 AM   #4
andy_play
Member
 
Registered: Oct 2005
Posts: 39

Rep: Reputation: 15
your only chance might be to swap internet providers, AOL & Linux dont work too well together. You will have to keep trying different settings to configure your bt voyager but like i say not many people have got this modem to work.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
zsnes && logitech dual action gamepad && dpad woes John5788 Linux - Games 5 10-29-2008 09:56 PM
(FreeBSD && Fedora Core 4 && Slackware 10.0) Filesystem Support taylor_venable *BSD 1 07-14-2005 02:24 PM
Japanese canna won't work : Warning: かな漢字変&am OrganicOrange84 Debian 3 06-30-2005 02:28 PM
Phục hồi dữ liệu bị mất???, cứ pollsite General 1 06-27-2005 12:39 PM
SuSE9 && Samba && Win2k DaFrEQ Linux - Software 2 01-27-2004 07:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:43 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration