LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-04-2004, 01:00 PM   #1
harric5
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
After loading a module on linux, my LAN connection is no longer present in Windows


Hi,
I am a new linux user, and just installed redhat 8. After a bit of trouble, I have my computer set up as a dual boot between Winows XP and redhat. I downloaded and installed a driver bcm440x I think it is called for my broadcom ethernet card and was finally able to get my internet connection on linux working. However now my conection no longer works in windows xp, it says a cable has been unplugged. Also the light that usually goes on when I plug the LAN cable into the rear of my computer is no longer on in windows, but is on in redhat. Any idea what could be causing this? Thanks a lot,
Chris
 
Old 09-04-2004, 08:44 PM   #2
Linux.tar.gz
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Paris
Distribution: Slackware forever.
Posts: 2,227

Rep: Reputation: 86
It's not coming from linux, so email microsof.com. And you don't have to download a driver since bcm44 is a native kernel driver...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loading module and connection parameters for wi-fi at start up? Kramer Linux - General 6 08-31-2005 03:58 PM
ndiswrapper - driver present:harware present but no connection esteeven Linux - Wireless Networking 2 12-26-2004 04:06 PM
'Invalid module format' loading simple module on Suse Linux Professional 9.1 rocketdude Linux - Distributions 3 07-27-2004 11:40 PM
Finding Module Dependencies...(Still loading...still loading..still loading..HANG!!!) Aeudian Linux - General 3 08-11-2003 03:31 PM
Finding Module Dependencies.....(still loading....Still loading....still loading) Aeudian Linux - Newbie 1 07-28-2003 02:27 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:33 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration