LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-01-2008, 09:22 AM   #1
PankajDS
Member
 
Registered: Oct 2007
Posts: 38

Rep: Reputation: 15
3c501 device eth0 does not seem to be present, delaying initialization.


Hi all...
I have Fedora Core 3 installed on my PC.
Internet is not accessible in FC3.
On same PC, internet is working.
When, I went in system-config-network window,
& click on 'Activate' button
there on the screen, it is giving error as .......

3c501 device eth0 does not seem to be present, delaying initialization.

Thank you.
 
Old 02-17-2008, 01:40 AM   #2
ronlau9
Senior Member
 
Registered: Dec 2007
Location: In front of my LINUX OR MAC BOX
Distribution: Mandriva 2009 X86_64 suse 11.3 X86_64 Centos X86_64 Debian X86_64 Linux MInt 86_64 OS X
Posts: 2,369

Rep: Reputation: Disabled
Question 3c501 device eth0 does not seem present delaying intialization

In my distro if it did not recgonize the ethernet card while installing
then after installing I have to go an option called network devices to configure my ethernet card.
Maybe the same apply to you,re distro


good luck
 
  


Reply

Tags
ethernet


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
the device eth0 does not seem to be present delaying initialization Simrinder Linux - Networking 11 09-19-2008 08:59 PM
3c501 device eth0 does not seem to be present, delaying initialization moon_nader Linux - Networking 12 02-19-2008 07:18 PM
ERROR MSG:device eth0 does not seem to be present delaying initialization mmanickaraj Linux - Enterprise 1 11-20-2007 10:02 AM
r8169 device eth1 does not seem to be present, delaying initialization. bkant Linux - Networking 4 12-27-2005 03:17 PM
xirc2ps_cs device eth0 does not seem to be present, delaying initialization Donic Linux - Laptop and Netbook 7 08-26-2004 02:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:27 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration