LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Laptop and Netbook
User Name
Password
Linux - Laptop and Netbook Having a problem installing or configuring Linux on your laptop? Need help running Linux on your netbook? This forum is for you. This forum is for any topics relating to Linux and either traditional laptops or netbooks (such as the Asus EEE PC, Everex CloudBook or MSI Wind).

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-09-2006, 12:42 PM   #1
lrecine
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2006
Location: Wisconsin
Distribution: Novell SUSE 10.1
Posts: 20

Rep: Reputation: 0
SUSE 10.1-strange post-install behavior-HP 4150 laptop


[I accidently originally posted this to Linux Desktop; I'm new to this forum and don't know how to un-do that...I just know that that was the wrong place for it. My apologies.]
I did a SUSE 10.1 install on my HP Omnibook 4150 laptop from CDs. I think it really installed OK, but here's what I'm experiencing: 1) sometimes it'll go through a boot-up and end up at a gray, "pixely" screen. If I tap the laptop's on/off button once, I'll see the regular SUSE 10.1 desktop (blue background, My Computer and other icons) and then the computer will shut down; or 2), the boot-up process will get me to the black DOS-like screen, and finally land me at a prompt for login and password; but even though Ill enter all the correct info (the info I set up for this during installation), the system always returns the message that I've entered the wrong info. Any tips or ideas?
 
  


Reply

Tags
hp, laptop


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SUSE 10.1-strange post-install behavior-HP 4150 laptop lrecine Linux - Desktop 1 09-14-2006 10:51 PM
New install, strange behavior Scallawag Linux - Security 1 01-31-2005 11:53 PM
Very Strange Behavior raysr Mandriva 4 08-31-2004 03:06 PM
Newbie with SuSE 9 & Dell Laptop 4150 NauticX Linux - Laptop and Netbook 3 12-01-2003 10:54 AM
Redhat 8.0 newbie with strange post install in 3 questions deedee2 Linux - Newbie 9 12-12-2002 09:48 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:03 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration