LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Laptop and Netbook
User Name
Password
Linux - Laptop and Netbook Having a problem installing or configuring Linux on your laptop? Need help running Linux on your netbook? This forum is for you. This forum is for any topics relating to Linux and either traditional laptops or netbooks (such as the Asus EEE PC, Everex CloudBook or MSI Wind).

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-01-2013, 05:35 PM   #1
jaszczomp
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2013
Distribution: Debian
Posts: 4

Rep: Reputation: Disabled
R500VJ (K55VJ) - No sound through jack


Hello all!

I've tried many solutions I've found on google, but any of them did not work. So, could you please help me with my problem: I hear no sound when connecting external speakers (or headphones) to jack output. When I have nothing connected, sound is playing as normal from internal speakers. I've tried to change options in kernel module (setting model, enabling msi, etc.), tried to compile newest ALSA, to compile newest kernel, but without success. I appreciate any help or hints. And here's my alsa-info output: http://www.alsa-project.org/db/?f=c0...6b3ee073008462
 
  


Reply

Tags
alsa, jack, no sound


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound on headphone's jack? Normal sound output OK sreeharsha.t Linux - Hardware 2 06-13-2009 07:57 AM
No sound in headphone's jack, but I do have sound in Speakers Silverdaz Linux - Newbie 7 09-05-2008 05:12 AM
Low sound from speakers/ No sound from headphone jack with Intel ICH8 Family Audio troydclayton Linux - Hardware 2 03-28-2008 10:18 PM
Sound through FRONT jack, No Sound though Speakers brigo Linux - Hardware 5 11-04-2007 10:26 AM
Sound problem after installing/uninstalling JACK sound server bastupungen Linux - Software 1 02-28-2004 12:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:31 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration