LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software > Linux - Kernel
User Name
Password
Linux - Kernel This forum is for all discussion relating to the Linux kernel.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-19-2006, 08:16 AM   #1
masterross
Member
 
Registered: Nov 2005
Distribution: Slack 10.2, CentOS 4.x
Posts: 83

Rep: Reputation: 17
Problem with NICs


Hi there
i've tried to upgrade current 2.6.9-42.0.3.ELsmp to 2.6.19.1 but seems that ETH cannot up.
It's remote server so i cant see that bufrom the "messages":
working kernel:
Code:
Dec 19 13:07:02 IPM001 kernel: bnx2: eth0: using MSI
Dec 19 13:07:02 IPM001 kernel: bnx2: eth0 NIC Link is Up, 100 Mbps full duplex
Dec 19 13:07:02 IPM001 kernel: NET: Registered protocol family 10
Dec 19 13:07:02 IPM001 kernel: Disabled Privacy Extensions on device c0344160(l$
Dec 19 13:07:02 IPM001 kernel: IPv6 over IPv4 tunneling driver
Dec 19 13:07:02 IPM001 kernel: lp: driver loaded but no devices found

the new one:
Code:
Dec 19 13:42:20 IPM001 kernel: bnx2: eth0: using MSI
Dec 19 13:42:20 IPM001 kernel: NET: Registered protocol family 10
Dec 19 13:42:20 IPM001 kernel: lo: Disabled Privacy Extensions
Dec 19 13:42:20 IPM001 kernel: ADDRCONF(NETDEV_UP): eth0: link is not ready
Dec 19 13:42:20 IPM001 kernel: Mobile IPv6
Dec 19 13:42:20 IPM001 kernel: lp: driver loaded but no devices found
my server is Dell EP1950:
http://www1.euro.dell.com/content/pr...=bg&l=en&s=bsd



any help?
thanks,
Ross
 
Old 12-20-2006, 05:54 PM   #2
odd2k
Member
 
Registered: Oct 2006
Distribution: Slackware-11.0
Posts: 35

Rep: Reputation: 15
I'm guessing it has something to do with you using ipv6 over ipv4 in the kernel. Is your server/subnet using ipv6 otherwise (I doubt it)? Like I said, it's just a guess so take it for what it's worth.

edit: hmm have a look at this, it mentions one of the error messages but it's not very clear on any remedy: http://linux.derkeiler.com/Mailing-L.../msg02288.html

Last edited by odd2k; 12-20-2006 at 05:57 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
funny problem with 2 nics cutejai Linux - Networking 2 12-01-2005 10:13 PM
2 NICs problem barghota Linux - Networking 5 07-19-2005 07:11 AM
Intel D845GLLY + Multiple Intel Pro 100 NICs + kernel 2.6.x = NICs don't work egable Linux - Hardware 0 02-04-2005 02:30 PM
Problem with two nics juanb Linux - Networking 1 08-31-2004 08:07 AM
Problem with multiple NICs luky2k Linux - Networking 4 11-21-2003 10:24 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration