LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-17-2005, 11:24 PM   #1
hackerarchangel
Member
 
Registered: Jan 2005
Distribution: Suse 9.3
Posts: 119

Rep: Reputation: 15
Wi-Fi doesn;t work on Suse 9.3


I set up my Wi-Fi in Suse 9.3 and had thought that it was all ready to go. Now it acts like it isn't there. I can't seem to id it correctly, any siggestions on how to id it and maybe where to find drivers?? I am not sure what commands to use to see if it is there yet... KWiFimanager also did not autodetect it either... however I am using Gnome to run it...
 
Old 10-18-2005, 09:43 AM   #2
jncarlos
Member
 
Registered: Oct 2005
Location: HousTon TX, US
Distribution: Ubuntu 7.10, Opensuse 10.2
Posts: 45

Rep: Reputation: 15
Which wireless card are you using? Did you recently install suse? I had the same problem with my netgear card. Try installing the "Wireless card drivers" in Yast. That should fix your problem....if not ....another thing i did was reinstall suse but this time I had a hard line to my router and my w.card as well, At the point when suse is auto updating it picked up my card and loaded the drivers automatically.....hope this helps.....good luck
 
Old 10-18-2005, 01:59 PM   #3
hackerarchangel
Member
 
Registered: Jan 2005
Distribution: Suse 9.3
Posts: 119

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ok thanks for the reply.

Yes I Did just install it.
Using a Broadcom 802.11 g adapter.
I am at my school, and can;t plug in to the router, as it is the schools router.
I will try all of the suggestions, Thankxz again.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vnc4server doesn`t work! tyranus Debian 4 06-02-2006 07:08 PM
sshd doesn`t work TiCkO Linux - Networking 12 02-11-2006 06:00 PM
Resolution switcher doesn´t work suse 10.0 stork Suse/Novell 1 10-15-2005 03:04 AM
PS/2 mouse doesn´t work :( teekaay Slackware 7 01-08-2004 03:22 AM
kopete doesn´t work maZ Linux - Software 1 07-31-2003 04:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration