LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-01-2003, 06:54 PM   #1
lethalinjection
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Unhappy Tried installing ATI drivers now: no screens found


I tried installing the ATI drivers for 9800 pro on Redhat 9, and i can't enter startx now
the error i get is:
using config file "/etc/x11/xf86config_4"
failed to load module "fglrx"
no drivers available
fatal server error: no screens found

please help as i certainly don't want to reinstall redhat, anyway to get back to the configuration i previously had.
thanks for you help
 
Old 11-01-2003, 07:40 PM   #2
ludeKing
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: NSW. Australia
Distribution: Ubuntu, Fedora, Slackware
Posts: 181

Rep: Reputation: 30
have you tried running 'fglrxconfig' yet?
If so and still problems type 'mcedit /etc/X11/XF86Config-4' or use any text editor, vi, etc, scroll down to around line 315 where the monitor and next sections are. check them out, especially the resolutions wheich are under the 'screens' section in like 476 or so.
no screens found means that the config file cant find a useable resolution to display anything.

post ur screen section here this doesn't work.
 
Old 11-01-2003, 07:41 PM   #3
ludeKing
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: NSW. Australia
Distribution: Ubuntu, Fedora, Slackware
Posts: 181

Rep: Reputation: 30
also see here, this helped me out:
http://www.linuxquestions.org/questi...threadid=83035
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no screens found when using via drivers ajet Ubuntu 5 01-02-2006 08:21 AM
ATI Radeon 7500 - Redhat 9.0 Fatal Server Error: no screens found MaleWithBrains Red Hat 5 03-17-2004 05:56 PM
ATI AIW 8500DV, crashes with 'no screens found' when using radeon module. metagore Linux - Hardware 14 03-17-2004 01:22 PM
the old "no screens found" again w/ ati aiw 9600 128 pro greenareyou Linux - Newbie 2 02-05-2004 12:57 AM
Installing ATI GL drivers michael_mead Red Hat 2 09-04-2003 01:31 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:42 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration