LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-20-2008, 07:38 AM   #1
Sleen
Member
 
Registered: Sep 2005
Location: Kampala,Uganda
Distribution: RHEL,FC,SUSE,UBUNTU
Posts: 41

Rep: Reputation: 15
suse 10.2 doesn't boot after install reboot on hp proliant ml370 g5


Hi guys,
I installed suse 10.2 on hp proliant ml370 g5.The installation seemed to have completed ok but when the system reboots for post-installation configs, the server can't boot from the hard disk.Has anyone had such a prob before? Or can anyone help?

Sleen.
 
Old 02-20-2008, 10:22 AM   #2
ronlau9
Senior Member
 
Registered: Dec 2007
Location: In front of my LINUX OR MAC BOX
Distribution: Mandriva 2009 X86_64 suse 11.3 X86_64 Centos X86_64 Debian X86_64 Linux MInt 86_64 OS X
Posts: 2,369

Rep: Reputation: Disabled
Unhappy suse 10.2 doesn,t boot after install reboot on hp ml 375

How did you do the install from the internet or from the dvd or cd ?
Installing from the dvd or cd she started with the init boot from you,re own media that why I prefer using a dvd or cd I realize that doing so that
a lot of time is spend in downloading but it is safer. I install a lot
of suse distro never had this if a problem most it is after the init boot
mostly because xserver would not started mostly because the refresh rate or color depth from monitor is wrong



all the best
 
Old 02-21-2008, 12:30 AM   #3
Sleen
Member
 
Registered: Sep 2005
Location: Kampala,Uganda
Distribution: RHEL,FC,SUSE,UBUNTU
Posts: 41

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I installed from CDs.I didn't think the problem could be the refresh rate of the monitor because,one, the non-gui boot process doesn't even start.Two,from my other installs, the monitor indicates if the problem is refresh rate or resolution.
The prompt I get after the BIOS stuff is that "ATEMPTING TO BOOTING FROM Hard disk" and it stays there forever.
 
Old 03-23-2009, 10:48 AM   #4
jwquiroz
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
I have the same problem...

I am in the same problem with a proliant ml370 g2 with Ubuntu server intrepid ibex. It is like if it does not recognize the boot area...

Last edited by jwquiroz; 03-23-2009 at 10:49 AM.
 
  


Reply

Tags
install


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem installing rh9 on proliant ml370 G5 mastercom Linux - Hardware 1 02-16-2008 08:14 AM
Monitoring Health of Compaq Proliant ML370? jantman Linux - Server 3 03-06-2007 04:44 PM
BIOS configuration issues for Compaq Proliant ML370 G1 Jata Linux - Software 1 12-30-2006 03:36 PM
Proliant ML370, SmartArray 431 and kernel 2.6 NX-01 Linux - Hardware 3 02-19-2006 02:55 PM
Compaq proliant Ml370 Sylhouette Linux - Software 1 01-19-2002 11:21 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:29 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration