Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?


  Search this Thread
Old 10-13-2004, 03:28 PM   #1
Registered: Apr 2004
Location: UK, south london
Posts: 51

Rep: Reputation: 15
serious no-sound problem on redhat

I have a intel AC97 soundcard and I am using redhat. I don't see any error and I am fully aware that speaker is properly connected. I did probe the soundcard by 'setup' command. And I was able to hear a sound test.

But I am unable to hear sound on XMMS and i did try CLI command 'cdplay'. I can hear Cd inside the computer is rotating but No sound.

What the 'heck' is it I can't understand. Please help me. I think this is the only forum that can actually give the right direction.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RedHat 9.0 Sound Problem perry Red Hat 0 07-04-2004 09:37 AM
Sound problem under RedHat 9 Karybdde Linux - Hardware 3 04-06-2004 08:00 PM
redhat 9 sound problem Pete Dogg Red Hat 2 12-01-2003 03:09 AM
Redhat 7.3 sound problem Rift Worm Linux - Newbie 8 01-24-2003 06:53 AM
Sound problem in Redhat 8.0 jambeck Linux - Hardware 7 10-20-2002 09:38 PM

All times are GMT -5. The time now is 05:28 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration