LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-10-2007, 03:12 PM   #1
sam_hunk
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2007
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
red hat ent 4.0 es problem with sata hdd


my config is== core 2 duo 2.4Ghz
Motherboard==asus P5N32ESLI
Display adapter==7600gt
i have two hitachi 250gb sata hdd and two segate 320gb sata hdd.
i want to load red hat enterprise edition 4 es.
the prooblem is it says no hdd found. i dont know which drivers to load and from where.i donot have any IDE hdd what to do.
 
Old 03-10-2007, 03:50 PM   #2
Lenard
Senior Member
 
Registered: Dec 2005
Location: Indiana
Distribution: RHEL/CentOS/SL 5 i386 and x86_64 pata for IDE in use
Posts: 4,790

Rep: Reputation: 56
Check with Red Hat for which SATA interfaces are supported. Check with the motherboard manufacturer also and see if they have or know where drivers are.

Also check around here in the forums and the HCL. The kernel in RHEL 4 is somewhat lacking when SATA interfaces are involved, many have workarounds like setting the BIOS to legacy mode.

Your best option is to simply wait until March 14, 2007
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Configure Proxy on Red Hat Ent Linux 4 sharifulabcs Linux - Server 2 08-28-2006 01:44 PM
HD Sata on Red Hat 3 brazilian_user Linux - Hardware 0 08-08-2006 09:17 AM
red hat 3 Ent...network text config ldiaz Linux - Networking 3 04-05-2006 10:09 AM
Dual HDD Interface Problem, Linux on SATA, NTFS Part on IDE HDD LILO Not Loading Blade44 Linux - Hardware 2 02-01-2005 06:56 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:22 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration