LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-13-2012, 06:05 PM   #16
narnie
Member
 
Registered: Jan 2010
Distribution: Linux Mint, Ubuntu Netbook Edition, et al
Posts: 106

Original Poster
Rep: Reputation: 17

Quote:
Originally Posted by WizadNoNext View Post
Oh, 802.11 debugging isn't actually not networking thing, but kernel thing. You need to configure and compile new kernel. It would be best for you to keep original one and new one at the same time and use new one only at parents house.
Thanks for the f/u. Would it be doing a whole new kernel compile, or just compiling the wireless kernel module (the former I haven't done since my Caldera Linux days 15 years ago when turning a computer into a router before Linksys/Netgear, etc came along, the latter wouldn't be that big of a deal other than the fact that I haven't been able to find the drivers -- and the fact that it is a Richard Stallman-hated binary blob from Atheros).
 
Old 04-14-2012, 12:58 PM   #17
WizadNoNext
Member
 
Registered: Nov 2009
Posts: 126

Rep: Reputation: 9
Actually if cfg80211, nl80211 and mac80211 aren't compiled in, then recompiling wireless stack would be enough (just turn stack debugging and driver debugging on).
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache response "HTTP request sent; waiting for response" too long ALInux Linux - Server 1 07-19-2011 07:45 PM
[SOLVED] "loading slackware" take a long time mattca Slackware 20 03-25-2010 01:24 AM
RHEL install Vostro 400 - sys "Loading SCSI drivers" "loading ata_piix driver..." sreekr_news Linux - Newbie 11 01-21-2010 02:25 PM
Web browsers "waiting for" forever on almost all sites jdifslack Slackware 7 01-31-2008 11:29 AM
trouble w/ networking, not loading web pages thriller Red Hat 2 02-21-2005 07:26 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:20 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration