LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-27-2008, 09:37 AM   #1
ram_rajavarapu
Member
 
Registered: May 2008
Posts: 41

Rep: Reputation: 15
my system is not booting properly


Hai LQ
I am using RHEL5. My questions is that when I turn on system it is booting properly up to all services are started and after that a blank red screen is apprearing upto 2 to 3 min. What is this problem.
 
Old 10-27-2008, 12:31 PM   #2
TB0ne
Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 14,117

Rep: Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455Reputation: 2455
Quote:
Originally Posted by ram_rajavarapu View Post
Hai LQ
I am using RHEL5. My questions is that when I turn on system it is booting properly up to all services are started and after that a blank red screen is apprearing upto 2 to 3 min. What is this problem.
Up to 2 to 3 minutes, then what? Is there anything else on the screen? Can you get to the server over the network? Did you configure x windows properly? Have you tried to boot into single-user mode, to see if there are any errors in the logs?

Also, since you have RHEL5, have you contacted RedHat support??????
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My system is not booting properly ram_rajavarapu Linux - Hardware 1 10-11-2008 07:32 PM
[SOLVED] System won't startup properly after power failure MBA Whore Linux - Software 14 08-27-2006 10:14 PM
System won't boot properly knoppix doesn't initialize properly rodewan Linux - Software 0 01-23-2005 03:35 PM
Error during booting but still can log in properly deMilo Slackware 1 09-20-2003 02:37 PM
Redhat 9 System not halting properly ksgill Linux - Newbie 2 07-15-2003 09:48 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration