Register a domain and help support LQ
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?


  Search this Thread
Old 04-12-2008, 06:20 AM   #1
LQ Newbie
Registered: Apr 2008
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
My sound don't work, I have Kubuntu 7.10 and sound blaster 5.1

can someone help me I don't know what the problem is?
Old 04-12-2008, 08:27 AM   #2
LQ Guru
Registered: Sep 2003
Location: Danville, VA
Distribution: Slackware, Windows, FreeBSD, OpenBSD, Mac OS X
Posts: 5,294

Rep: Reputation: 168Reputation: 168
Hi Zuror, Welcome to lq. Have you tried a mixer to unmute your sound?
Good luck. ;-)


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound coming from my sound blaster audigy 2 ZS platinum sound card msab Linux - Hardware 9 12-05-2010 05:10 AM
no sound from sound blaster PCI sound card using mandrake-linux 10.1 box nila56 Linux - Hardware 2 05-29-2006 02:48 PM
Sound Blaster 16 card won't work mst3kman Mandriva 4 01-09-2006 05:06 AM
Need help getting sound blaster live to work instead of onboard sound JakeWolf Linux - Newbie 8 04-29-2002 09:27 PM
Sound Blaster Doesn't work Linux - Newbie 5 05-18-2001 11:17 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration