LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 01-09-2004, 11:36 PM   #1
shankariyer
Member
 
Registered: Feb 2001
Location: California, USA
Distribution: Ubuntu 6.10[ HP Pavilion dv6000z ]
Posts: 165

Rep: Reputation: 30
modprobe errors( on sound service )


Hello,


Jan 9 20:17:18 localhost modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-0-0
Jan 9 20:18:03 localhost modprobe: modprobe: Can't locate module sound-slot-1
Jan 9 20:18:03 localhost modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-1-0
Jan 9 20:18:04 localhost modprobe: modprobe: Can't locate module sound-slot-1
Jan 9 20:18:04 localhost modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-1-0


What does this mean ?

thanks,
Kramer
 
Old 01-10-2004, 06:07 AM   #2
320mb
Senior Member
 
Registered: Nov 2002
Location: pikes peak
Distribution: Slackware, LFS
Posts: 2,577

Rep: Reputation: 47
Well first off, what OS are you using??
and do you have on board sound or a sound card??
from a term window or CLI what do you see when you type.....
cat /proc/modules

thx
 
Old 01-10-2004, 10:22 AM   #3
shankariyer
Member
 
Registered: Feb 2001
Location: California, USA
Distribution: Ubuntu 6.10[ HP Pavilion dv6000z ]
Posts: 165

Original Poster
Rep: Reputation: 30
OS : Red Hat - 2.4.20-28.9

emu10k1 69064 1 (autoclean)
ac97_codec 14568 0 (autoclean) [emu10k1]
sound 74228 0 (autoclean) [emu10k1]
soundcore 6404 7 (autoclean) [emu10k1 sound]
autofs 13268 0 (autoclean) (unused)
tulip 43840 1
ipt_REJECT 3992 6 (autoclean)
iptable_filter 2412 1 (autoclean)
ip_tables 15096 2 [ipt_REJECT iptable_filter]
sg 36524 0 (autoclean)
sr_mod 18136 0 (autoclean)
ide-scsi 12208 0
ide-cd 35712 0
cdrom 33728 0 [sr_mod ide-cd]
nls_iso8859-1 3516 6 (autoclean)
ntfs 59008 6 (autoclean)
usb-storage 74656 0
scsi_mod 107544 4 [sg sr_mod ide-scsi usb-storage]
keybdev 2976 0 (unused)
mousedev 5556 1
hid 22244 0 (unused)
input 5856 0 [keybdev mousedev hid]
usb-uhci 26412 0 (unused)
usbcore 79040 1 [usb-storage hid usb-uhci]
ext3 70784 2
jbd 51924 2 [ext3]

Thanks,
Kramer.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sound modprobe errors: slackware 10.1 mttatkns Linux - Hardware 4 02-09-2005 12:36 AM
Modprobe errors after rebuilding the kernel (mounting, sound, etc.) vin7 Linux - Software 1 01-09-2005 09:07 AM
alsa modprobe errors denominator Linux - Newbie 22 11-07-2003 12:02 AM
annoying modprobe errors jaycee999 Slackware 5 10-11-2003 02:29 AM
modprobe emu10k1 = getting errors Duukkis Linux - Software 7 07-10-2003 07:18 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:22 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration