LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-01-2013, 03:07 PM   #1
Ranko Kohime
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2013
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
I screwed up my HDMI port with xrandr


Basically the title.

I'm running Ubuntu 13.04 from the minimal CD, and I was attempting to pipe the HDMI port from my laptop (Lenovo E420) to a BlackMagic Intensity Pro capture card. The Intensity didn't like 1080p60 as an input refresh rate, so I tried to make a mode at 1080p30.

Now, whenever I plug the HDMI port into anything, (TV's, monitors, everything), the GUI freezes, and mouse movements will show up, maybe, about 30s later. The system remains fully functional, with access via SSH possible and as snappy as ever, but xrandr commands take over 2 minutes to complete, and deleting the mode I created usually results in an error (BadMatch). Setting a mode works, after a while, and even shows a picture on the monitor, but it doesn't fix the issue.

This persists through an xserver shutdown, and reboot.

So, any suggestions?
 
Old 11-01-2013, 04:02 PM   #2
jefro
Guru
 
Registered: Mar 2008
Posts: 11,792

Rep: Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449
Use xrandr again?

I assume you mean display configuration and not really some physical issue with the port.
 
Old 11-01-2013, 05:22 PM   #3
Ranko Kohime
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2013
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by jefro View Post
Use xrandr again?

I assume you mean display configuration and not really some physical issue with the port.
Fortunately, no. The port still works normally in Windows 7.

And using xrandr again doesn't solve the issue. If I request a valid mode, it will set it, after some delay, (around 2 minutes), and the display will come up in that mode, but the GUI will still be unusable. (keyboard and mouse are almost totally unresponsive, mouse movements take up to 30s to register onscreen)
 
Old 11-01-2013, 09:42 PM   #4
jefro
Guru
 
Registered: Mar 2008
Posts: 11,792

Rep: Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449
Wonder if x setup would do it?
 
Old 11-02-2013, 02:13 AM   #5
Ranko Kohime
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2013
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by jefro View Post
Wonder if x setup would do it?
To clarify, do you mean
Code:
X -configure
?
 
Old 11-02-2013, 08:30 PM   #6
jefro
Guru
 
Registered: Mar 2008
Posts: 11,792

Rep: Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449
Yes, depending on x and version different commands work. That really shouldn't be needed but I'm out of ideas.
 
Old 11-03-2013, 01:29 AM   #7
Ranko Kohime
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2013
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by jefro View Post
Yes, depending on x and version different commands work. That really shouldn't be needed but I'm out of ideas.
Xorg.0.log
Code:
[678466.582] 
X.Org X Server 1.13.3
Release Date: 2013-03-07
[678466.593] X Protocol Version 11, Revision 0
[678466.595] Build Operating System: Linux 3.2.0-37-generic x86_64 Ubuntu
[678466.597] Current Operating System: Linux yggdrasil 3.8.0-32-generic #47-Ubuntu SMP Tue Oct 1 22:35:23 UTC 2013 x86_64
[678466.597] Kernel command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.8.0-32-generic root=UUID=90fcd1f8-5dc7-4225-9312-e1263943420e ro
[678466.600] Build Date: 16 October 2013  04:35:36PM
[678466.602] xorg-server 2:1.13.3-0ubuntu6.2 (For technical support please see http://www.ubuntu.com/support) 
[678466.604] Current version of pixman: 0.28.2
[678466.608] 	Before reporting problems, check http://wiki.x.org
	to make sure that you have the latest version.
[678466.608] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
	(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
	(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
[678466.615] (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sun Nov  3 02:12:09 2013
[678466.615] (II) Loader magic: 0x7f9141ee0d20
[678466.615] (II) Module ABI versions:
[678466.615] 	X.Org ANSI C Emulation: 0.4
[678466.615] 	X.Org Video Driver: 13.1
[678466.615] 	X.Org XInput driver : 18.0
[678466.615] 	X.Org Server Extension : 7.0
[678466.615] (II) config/udev: Adding drm device (/dev/dri/card0)
[678466.617] (--) PCI:*(0:0:2:0) 8086:0116:17aa:21e2 rev 9, Mem @ 0xd0000000/4194304, 0xc0000000/268435456, I/O @ 0x00005000/64
[678466.619] List of video drivers:
[678466.621] 	qxl
[678466.623] 	savage
[678466.625] 	sisusb
[678466.627] 	tdfx
[678466.629] 	neomagic
[678466.630] 	openchrome
[678466.632] 	modesetting
[678466.634] 	mga
[678466.635] 	r128
[678466.637] 	intel
[678466.639] 	sis
[678466.640] 	siliconmotion
[678466.642] 	s3
[678466.644] 	cirrus
[678466.645] 	vmware
[678466.647] 	fbdev
[678466.648] 	vesa
[678466.648] (II) LoadModule: "qxl"
[678466.648] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/qxl_drv.so
[678466.649] (II) Module qxl: vendor="X.Org Foundation"
[678466.649] 	compiled for 1.13.2, module version = 0.0.0
[678466.649] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.649] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.649] (II) LoadModule: "savage"
[678466.649] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/savage_drv.so
[678466.650] (II) Module savage: vendor="X.Org Foundation"
[678466.650] 	compiled for 1.12.99.902, module version = 2.3.6
[678466.650] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.650] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.650] (II) LoadModule: "sisusb"
[678466.650] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/sisusb_drv.so
[678466.651] (II) Module sisusb: vendor="X.Org Foundation"
[678466.651] 	compiled for 1.12.99.902, module version = 0.9.6
[678466.651] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.651] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.651] (II) LoadModule: "tdfx"
[678466.651] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/tdfx_drv.so
[678466.652] (II) Module tdfx: vendor="X.Org Foundation"
[678466.652] 	compiled for 1.12.99.902, module version = 1.4.5
[678466.652] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.652] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.652] (II) LoadModule: "neomagic"
[678466.652] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/neomagic_drv.so
[678466.652] (EE) Failed to load /usr/lib/xorg/modules/drivers/neomagic_drv.so: /usr/lib/xorg/modules/drivers/neomagic_drv.so: undefined symbol: NEO_Sync
[678466.652] (II) UnloadModule: "neomagic"
[678466.652] (II) Unloading neomagic
[678466.652] (EE) Failed to load module "neomagic" (loader failed, 7)
[678466.652] (II) LoadModule: "openchrome"
[678466.652] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/openchrome_drv.so
[678466.654] (II) Module openchrome: vendor="http://openchrome.org/"
[678466.654] 	compiled for 1.13.3, module version = 0.3.1
[678466.654] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.654] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.654] (II) LoadModule: "modesetting"
[678466.654] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/modesetting_drv.so
[678466.655] (II) Module modesetting: vendor="X.Org Foundation"
[678466.655] 	compiled for 1.13.3, module version = 0.7.0
[678466.655] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.655] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.655] (II) LoadModule: "mga"
[678466.655] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/mga_drv.so
[678466.656] (II) Module mga: vendor="X.Org Foundation"
[678466.656] 	compiled for 1.13.0, module version = 1.6.2
[678466.656] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.656] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.656] (II) LoadModule: "r128"
[678466.656] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/r128_drv.so
[678466.656] (II) Module r128: vendor="X.Org Foundation"
[678466.657] 	compiled for 1.13.1.901, module version = 6.9.1
[678466.657] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.657] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.657] (II) LoadModule: "intel"
[678466.657] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/intel_drv.so
[678466.657] (II) Module intel: vendor="X.Org Foundation"
[678466.657] 	compiled for 1.13.3, module version = 2.21.6
[678466.657] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.657] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.657] (II) LoadModule: "sis"
[678466.657] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/sis_drv.so
[678466.659] (II) Module sis: vendor="X.Org Foundation"
[678466.659] 	compiled for 1.12.99.902, module version = 0.10.7
[678466.659] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.659] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.659] (II) LoadModule: "siliconmotion"
[678466.659] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/siliconmotion_drv.so
[678466.660] (II) Module siliconmotion: vendor="X.Org Foundation"
[678466.660] 	compiled for 1.12.99.902, module version = 1.7.7
[678466.660] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.660] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.660] (II) LoadModule: "s3"
[678466.660] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/s3_drv.so
[678466.661] (II) Module s3: vendor="X.Org Foundation"
[678466.661] 	compiled for 1.13.2, module version = 0.6.5
[678466.661] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.661] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.661] (II) LoadModule: "cirrus"
[678466.661] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/cirrus_drv.so
[678466.661] (II) Module cirrus: vendor="X.Org Foundation"
[678466.661] 	compiled for 1.13.1.901, module version = 1.5.2
[678466.661] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.661] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.661] (II) LoadModule: "vmware"
[678466.661] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/vmware_drv.so
[678466.708] (II) Module vmware: vendor="X.Org Foundation"
[678466.708] 	compiled for 1.13.0.902, module version = 12.0.99
[678466.708] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.708] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.708] (II) LoadModule: "fbdev"
[678466.708] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/fbdev_drv.so
[678466.709] (II) Module fbdev: vendor="X.Org Foundation"
[678466.709] 	compiled for 1.12.99.902, module version = 0.4.3
[678466.709] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.709] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.709] (II) LoadModule: "vesa"
[678466.709] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/vesa_drv.so
[678466.710] (II) Module vesa: vendor="X.Org Foundation"
[678466.710] 	compiled for 1.12.99.902, module version = 2.3.2
[678466.710] 	Module class: X.Org Video Driver
[678466.710] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.0
[678466.710] (WW) Falling back to old probe method for sisusb
[678466.710] (II) modesetting: Driver for Modesetting Kernel Drivers: kms
[678466.710] (II) intel: Driver for Intel Integrated Graphics Chipsets: i810,
	i810-dc100, i810e, i815, i830M, 845G, 854, 852GM/855GM, 865G, 915G,
	E7221 (i915), 915GM, 945G, 945GM, 945GME, Pineview GM, Pineview G,
	965G, G35, 965Q, 946GZ, 965GM, 965GME/GLE, G33, Q35, Q33, GM45,
	4 Series, G45/G43, Q45/Q43, G41, B43, B43, Clarkdale, Arrandale,
	Sandybridge Desktop (GT1), Sandybridge Desktop (GT2),
	Sandybridge Desktop (GT2+), Sandybridge Mobile (GT1),
	Sandybridge Mobile (GT2), Sandybridge Mobile (GT2+),
	Sandybridge Server, Ivybridge Mobile (GT1), Ivybridge Mobile (GT2),
	Ivybridge Desktop (GT1), Ivybridge Desktop (GT2), Ivybridge Server,
	Ivybridge Server (GT2), HD Graphics, HD Graphics 4600,
	Haswell Desktop (GT3), HD Graphics, HD Graphics 4600,
	Haswell Mobile (GT3), HD Graphics, HD Graphics P4600/P4700,
	Haswell Server (GT3), Haswell (GT1), Haswell (GT2), Haswell (GT3),
	HD Graphics, Haswell (GT2), Haswell (GT3), Haswell SDV Desktop (GT1),
	Haswell SDV Desktop (GT2), Haswell SDV Desktop (GT3),
	Haswell SDV Mobile (GT1), Haswell SDV Mobile (GT2),
	Haswell SDV Mobile (GT3), Haswell SDV Server (GT1),
	Haswell SDV Server (GT2), Haswell SDV Server (GT3),
	Haswell SDV (GT1), Haswell SDV (GT2), Haswell SDV (GT3),
	Haswell SDV (GT1), Haswell SDV (GT2), Haswell SDV (GT3),
	Haswell ULT Desktop (GT1), Haswell ULT Desktop (GT2),
	Iris(TM) Graphics 5100, HD Graphics, HD Graphics 4400,
	HD Graphics 5000, Haswell ULT Server (GT1), Haswell ULT Server (GT2),
	Iris(TM) Graphics 5100, Haswell ULT (GT1), Haswell ULT (GT2),
	Iris(TM) Graphics 5100, HD Graphics, HD Graphics 4200,
	Iris(TM) Graphics 5100, Haswell CRW Desktop (GT1), HD Graphics 4600,
	Iris(TM) Pro Graphics 5200, Haswell CRW Mobile (GT1),
	HD Graphics 4600, Iris(TM) Pro Graphics 5200,
	Haswell CRW Server (GT1), Haswell CRW Server (GT2),
	Iris(TM) Pro Graphics 5200, Haswell CRW (GT1), Haswell CRW (GT2),
	Iris(TM) Pro Graphics 5200, Haswell CRW (GT1), Haswell CRW (GT2),
	Iris(TM) Pro Graphics 5200, ValleyView PO board
[678466.710] (WW) Falling back to old probe method for sis
[678466.710] (WW) Falling back to old probe method for siliconmotion
[678466.710] (WW) Falling back to old probe method for s3
[678466.710] (WW) Falling back to old probe method for cirrus
[678466.710] (II) Loading sub module "cirrus_laguna"
[678466.710] (II) LoadModule: "cirrus_laguna"
[678466.711] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/cirrus_laguna.so
[678466.711] (II) Module cirrus_laguna: vendor="X.Org Foundation"
[678466.711] 	compiled for 1.13.1.901, module version = 1.0.0
[678466.711] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.711] (II) Loading sub module "cirrus_alpine"
[678466.711] (II) LoadModule: "cirrus_alpine"
[678466.711] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/cirrus_alpine.so
[678466.712] (II) Module cirrus_alpine: vendor="X.Org Foundation"
[678466.712] 	compiled for 1.13.1.901, module version = 1.0.0
[678466.712] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678466.712] (II) FBDEV: driver for framebuffer: fbdev
[678466.712] (II) VESA: driver for VESA chipsets: vesa
[678466.743] (++) Using config file: "/home/ranko/xorg.conf.new"
[678466.747] (==) Using system config directory "/usr/share/X11/xorg.conf.d"
[678466.749] (==) ServerLayout "X.org Configured"
[678466.749] (**) |-->Screen "Screen0" (0)
[678466.749] (**) |   |-->Monitor "Monitor0"
[678466.749] (**) |   |-->Device "Card0"
[678466.749] (**) |-->Screen "Screen1" (1)
[678466.749] (**) |   |-->Monitor "Monitor1"
[678466.750] (**) |   |-->Device "Card1"
[678466.750] (**) |-->Screen "Screen2" (2)
[678466.750] (**) |   |-->Monitor "Monitor2"
[678466.750] (**) |   |-->Device "Card2"
[678466.750] (**) |-->Screen "Screen3" (3)
[678466.750] (**) |   |-->Monitor "Monitor3"
[678466.750] (**) |   |-->Device "Card3"
[678466.750] (**) |-->Input Device "Mouse0"
[678466.750] (**) |-->Input Device "Keyboard0"
[678466.750] (==) Automatically adding devices
[678466.750] (==) Automatically enabling devices
[678466.750] (==) Automatically adding GPU devices
[678466.750] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/cyrillic" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi/" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi/" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/cyrillic" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi/" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi/" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (WW) The directory "/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType" does not exist.
[678466.751] 	Entry deleted from font path.
[678466.751] (**) FontPath set to:
	/usr/share/fonts/X11/misc,
	/usr/share/fonts/X11/Type1,
	built-ins,
	/usr/share/fonts/X11/misc,
	/usr/share/fonts/X11/Type1,
	built-ins
[678466.751] (**) ModulePath set to "/usr/lib/xorg/modules"
[678466.751] (WW) Hotplugging is on, devices using drivers 'kbd', 'mouse' or 'vmmouse' will be disabled.
[678466.751] (WW) Disabling Mouse0
[678466.751] (WW) Disabling Keyboard0
[678540.896] (II) modesetting(0): using drv /dev/dri/card0
[678540.896] (WW) Falling back to old probe method for fbdev
[678540.896] (II) Loading sub module "fbdevhw"
[678540.896] (II) LoadModule: "fbdevhw"
[678540.896] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libfbdevhw.so
[678540.898] (II) Module fbdevhw: vendor="X.Org Foundation"
[678540.898] 	compiled for 1.13.3, module version = 0.0.2
[678540.898] 	ABI class: X.Org Video Driver, version 13.1
[678540.899] (WW) Falling back to old probe method for vesa
[678540.906] Number of created screens does not match number of detected devices.
  Configuration failed.
 
Old 11-04-2013, 03:06 PM   #8
jefro
Guru
 
Registered: Mar 2008
Posts: 11,792

Rep: Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449
Wonder if this is the real issue?

"Number of created screens does not match number of detected devices.
Configuration failed."
 
Old 11-04-2013, 06:22 PM   #9
Ranko Kohime
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2013
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Probably is. But I haven't a clue what it means, and Google isn't providing any elucidation on the topic.
 
Old 11-04-2013, 07:35 PM   #10
jefro
Guru
 
Registered: Mar 2008
Posts: 11,792

Rep: Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449
Somewhere in the config (IF this is the issue) there would be either an extra or missing setup. I forget how to delete it all and start over. One of the ConfigureX or Xsetup command I think. Maybe just delete (rename) the file and it will auto create.
 
Old 11-05-2013, 03:02 PM   #11
Ranko Kohime
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2013
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by jefro View Post
Somewhere in the config (IF this is the issue) there would be either an extra or missing setup. I forget how to delete it all and start over. One of the ConfigureX or Xsetup command I think. Maybe just delete (rename) the file and it will auto create.
Which file, though? /etc/X11/Xorg.conf doesn't exist, so I'm at the limit of my X-server knowledge.
 
Old 11-05-2013, 03:56 PM   #12
jefro
Guru
 
Registered: Mar 2008
Posts: 11,792

Rep: Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449Reputation: 1449
I was hoping someone else would jump in here with the answer by now.

Run through this maybe. Be sure to back up now. https://wiki.archlinux.org/index.php/Xorg
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[ProLiant MicroServer, ATI R6xx HDMI, Digital Out, HDMI] No HDMI sound at all vnatius Linux - Hardware 15 08-16-2012 01:09 PM
[SOLVED] port xrandr configuration to /etc/X11/xorg.conf? gorgabal Linux - Newbie 2 02-15-2012 07:58 AM
How to connect a monitor through HDMI port klovis Linux - Laptop and Netbook 7 03-15-2011 04:29 AM
Debian Squeeze - No Hdmi port nicholls15 Linux - Newbie 1 11-10-2010 11:22 AM
radeon and dual head, to xrandr or not to xrandr, that's the question i92guboj Linux - Desktop 1 06-17-2009 05:48 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:04 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration