LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-13-2003, 03:58 PM   #1
melody
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
I cannot find my cursor in vmware, nor can I starx in Linux


Hi,
I have installed Redhat 9. First, the graphical mode works.
However, when I install the vmware tools in order to access the
graphical mode of the virtual machine, I can startx of the VM while I cannot find my cursor. And I cannot startx directly in the original Linux OS. The error is as follows:

Fatal Server Error
NO Screen found

XIO: fatal error 104 ( Connection reset to peer ) on x sever "0.0" after 0 requests (0 known processed) with events remaining.

What should I do to fix both problem and one is also OK.
Best,
melody
 
Old 09-13-2003, 04:20 PM   #2
Electro
Guru
 
Registered: Jan 2002
Posts: 6,042

Rep: Reputation: Disabled
Are you running Redhat 9.0 in VMware or are you running in native mode. If you are running it in its native mode, it doesn't need the VMware tools. VMware tools should be installed in the virtual machine.
 
Old 09-13-2003, 04:41 PM   #3
melody
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 7

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thank you.
I want to run the graphical mode in both ways. However, if they
may conflict each other, either one is OK. After I install the vmware tools, I cannot "startx" in native mode, but I can
"startx" in vm mode except for the missing of the cursor. Then I
still got the errors in native mode when I "startx" even I uninstalled the vmware tools.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with starx / Xconfig matrim Linux - Software 7 07-20-2005 12:03 AM
can only starx as root paul.nel Suse/Novell 2 04-05-2005 10:06 PM
how to 'starx' another window manager in the beggining shell? priest_judas Linux - Newbie 5 12-17-2003 09:05 AM
vmware can't find my browser rickenbacherus Linux - Software 1 12-16-2003 03:11 AM
slack on vmware. no cursor prompt. abskure Slackware 1 01-29-2003 03:44 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:06 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration