LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Hardware (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-hardware-18/)
-   -   FC7 - USB Wireless NIC problems (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-hardware-18/fc7-usb-wireless-nic-problems-590316/)

musesshadow 10-08-2007 01:00 PM

FC7 - USB Wireless NIC problems
 
Hi all,

Long time windows user, newbie Linux user. Downloaded and installed FC7 just the other day.

I've got a WUSB54g Linksys USB network card that I'm trying to get to work. Through various other forums, I've determined to try and use the FC7-included rt2x00usb.ko. Everything's detecting ok, just can't get it to light up and work.

As per the "how to post"

lsusb output:
Code:

[root@localhost ~]# lsusb
Bus 001 Device 001: ID 0000:0000 
Bus 004 Device 002: ID 0461:4d42 Primax Electronics, Ltd
Bus 004 Device 001: ID 0000:0000 
Bus 005 Device 002: ID 13b1:000d Linksys
Bus 005 Device 004: ID 05dc:a410 Lexar Media, Inc.
Bus 005 Device 001: ID 0000:0000 
Bus 005 Device 003: ID 058f:6377 Alcor Micro Corp.
Bus 003 Device 001: ID 0000:0000 
Bus 002 Device 001: ID 0000:0000 
You have mail in /var/spool/mail/root

dmesg output:
Code:

wlan0: Initial auth_alg=0
wlan0: authenticate with AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: RX authentication from 00:16:b6:18:f9:5d (alg=0 transaction=2 status=0)
wlan0: authenticated
wlan0: associate with AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: RX AssocResp from 00:16:b6:18:f9:5d (capab=0x431 status=0 aid=1)
wlan0: associated
ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlan0: link becomes ready
wlan0: no IPv6 routers present
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
WEP decrypt failed (ICV)
printk: 1 messages suppressed.
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
WEP decrypt failed (ICV)
printk: 1 messages suppressed.
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: RX WEP frame, decrypt failed
WEP decrypt failed (ICV)
wlan0: Initial auth_alg=0
wlan0: authenticate with AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: RX authentication from 00:16:b6:18:f9:5d (alg=0 transaction=2 status=0)
wlan0: authenticated
wlan0: associate with AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: RX ReassocResp from 00:16:b6:18:f9:5d (capab=0x431 status=0 aid=1)
wlan0: associated
wlan0: No ProbeResp from current AP 00:16:b6:18:f9:5d - assume out of range
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
wlan0: No STA entry for own AP 00:16:b6:18:f9:5d
ADDRCONF(NETDEV_UP): wlan0: link is not ready

Many thanks if someone can guide this n00b through!


All times are GMT -5. The time now is 03:04 PM.