LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-24-2005, 10:40 PM   #1
kunkumd
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2005
Location: India
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
eth0 device does not seem to be present & Shut down problems


Dear Friends,

I am having the problem with My Network card.

It giving the message like this:

"eth0 device does not seam to be present, delaying inetialization."

But it is working in win98 & win2000 proff. I am using RH9.

And at the same time shut down problem. at last it is giving the message like this: "Powerdown". and it stopes.


Thaks in advance.

Kundan K. Dande
 
Old 03-25-2005, 01:30 AM   #2
RomanG
Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Russia, Kazan
Distribution: Mandrake 10.2, RedHat sometimes..
Posts: 110

Rep: Reputation: 15
Hello!
What is your ethernet card model? Post here output of ' /sbin/lspci ' programm.
About shutting down: check your APIC settings.
 
Old 03-25-2005, 07:50 AM   #3
kunkumd
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2005
Location: India
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 0
realteck
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3c501 device eth0 does not seem to be present Heids Linux - Networking 9 07-16-2009 09:22 AM
eth0 device does not seem to be present & Shut down problems kunkumd Linux - Software 2 05-09-2005 01:23 PM
tulip device eth0 does not seem to be present Toreal Fedora 3 10-06-2004 05:57 PM
xirc2ps_cs device eth0 does not seem to be present, delaying initialization Donic Linux - Laptop and Netbook 7 08-26-2004 02:45 PM
bcm5700 device eth0 does not seem to be present SidA Linux - Networking 2 06-20-2004 12:43 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:48 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration