LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Hardware (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-hardware-18/)
-   -   Display Link Setup with Plugable UGA-2k-A (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-hardware-18/display-link-setup-with-plugable-uga-2k-a-899821/)

Jeff91 08-27-2011 12:50 PM

Display Link Setup with Plugable UGA-2k-A
 
I took the plunge and picked one of these up for my Linux box. I simply need a second working X server on my second display.

No matter which tutorials I follow though I cannot seem to get it to work. I'm running on the 3.0 version of the Linux kernel and I've install the display link xorg driver and built and installed the latest libdlo. I know the adapter is functioning with my system because running "sudo make check" from the libdlo directory causes my external screen to display the test images A-OK.

This is my current xorg.conf - http://pastebin.com/Vr6Jd2D5

I based it off of settings I found here - http://mulchman.org/blog/?p=21

My primary screen comes on line after a reboot, but I still get something on the external display. I can confirm that there is a displaylink_drv.so located in my /usr/lib/xorg/modules/drivers directory.

Anyone know what I am missing here?
~Jeff

Jeff91 08-27-2011 05:13 PM

I've made some progress for any that may know where I should be headed next -

When I configure the display link screen to be screen 0 it works fine, but I cannot access my internal display (laptop). When I configure my internal display to be screen 0 it works fine but I cannot access the display link screen. Any ideas? this is my xorg.conf: http://pastebin.com/yzm7WSaV

~Jeff

romagnolo 06-07-2014 10:13 AM

For reference, this is exactly what is happening to me, as described on this thread. I have no solution, too.


All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.